Teafaolaj tartalmú termékeink online és üzletünkben is

Fontos tájékoztatás!

A Kormány 46/2020. (III. 16.) Korm. rendeletének megfelelően* boltunk a MEGSZOKOTT NYITVA TARTÁSSAL működik a Hattyú u. 7-ben, a WEBSHOPBAN bármikor kényelmesen vásárolhatsz – a csomagodat akár 1 órán belül átveheted személyesen vagy elküldjük neked postán, ha úgy szeretnéd. Tehát nyugalom, megvagyunk és kényelmesen elérsz bennünket 🙂

Mivel a jelenleg kialakult helyzetben mi is felelősen gondolkodunk, szeretnénk, ha tudnád, a kis boltunkban fokozottan figyelünk a higiéniára és egyszerre csak két fő tartózkodhat bent. A webshopra mindez természetesen nem vonatkozik 🙂

Íme néhány teafaolajat tartalmazó termékünk,
melyre most neked is szükséged lehet:

Olivia TEAFA 100%-os tisztaságú illóolaj, ami kiváló fertőtlenítő hatású, használhatod párologtatóba, így meggátolhatod a levegőben terjedő fertőzéseket is.

MEGNÉZEM

 

 

 

Olivia kézmosó szappan, amely a benne található illóolajok keverékének köszönhetően erős vírusellenes (antivirális) és fertőtlenítő (antibakteriális) hatású, ugyanakkor csak természetes összetevőket tartalmaz, kíméletes a bőrhöz.

MEGNÉZEM

 

Olivia Teafa szappan, amely 100% természetes alapanyagokból készült, antibakteriális és antiszeptikus hatása miatt alkalmas a test teljes felületének alapos tisztítására. 2 éves kor alatt az illóolaj tartalom miatt használata nem ajánlott.

MEGNÉZEM

 

Balzsam Labor Antibakteriális krém 30ml

Intenzív antibakteriális, regeneráló tulajdonságú hatóanyagokat, illóolajokat, valamint speciális aminosav komplexet tartalmazó készítmény.

Főbb hatóanyagok:

– teafaolaj
– lenmagolaj
– sheavaj
– propolisz kivonat
– vietnámi eukaliptusz olaj
– kakukkfű olaj
– szegfűszeg levél olaj
– atlaszcédrus olaj

MEGNÉZEM

Biola Bio teafaolajos tusfürdő és sampon 200 ml

Normál és zsíros bőrre

Kíméletesen tisztítja a természetes eredetű kókuszolaj alapú detergensekkel a bőrét. A teafa illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását.

MEGNÉZEM

 

 

*A rendelet vonatkozó paragrafusa:

6. § Az élelmiszert, az illatszert, a drogériai terméket, a háztartási tisztítószert, a vegyi árut és a higiéniai papírterméket árusító üzlet, továbbá a  gyógyszertár, a  gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzlet, az  üzemanyag-töltőállomás és a  dohánybolt kivételével a  kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény 2.  § 27.  pontja szerinti üzletben (a továbbiakban: üzlet) 15.00 óra után 06.00 óráig az ott foglalkoztatottak kivételével tartózkodni tilos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.