Szeptember 18., a Takarítás Világnapja – Öko tisztítószerek a háztartásban

oszi_nagytakaritas_myropolium_oko_tisztitoszerek

Az évszakváltás mindig hozza magával a változást, máshogy rendezkedünk be lelkileg a sötétebb évszakokra és a lakásunkat is évről évre legalább kétszer szemügyre vételezzük és nyugtázzuk, hogy itt bizony jön, aminek jönnie kell: a nagytakarítás. Így, a Takarítás Világnapja alkalmából megismertetünk néhány olyan tisztítószert, amivel nem csak könnyebbé válik ez a feladat, de környezetünket is óvhatjuk ezzel, ha zölden gondolkodunk. Ez a jeles alkalom 1992-ben az ENSZ Környezetvédelmi Programjába is bekerült, melynek célja a világméretű takarítás volt. Most pedig rajtunk a sor! 🙂

cleaneco uvegtisztito 500mlFelület- és üvegtisztításra például a legjobb, ha a Cleaneco üvegtisztító és általános tisztítószerét használjuk, mely üveg, tükör és minden vízálló felületre alkalmazható. Üvegtisztításon túl így ideális fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott parketta, laminált padló felmosásához. Gazdaságos, utántöltő kiszerelésben is kapható. Mezőgazdasági alkoholtartalmának köszönhetően a megtisztított felület vízlepergető és portaszító tulajdonságú lesz.

Háztartási kisgépeink a legjobb barátaink, ezt bátran kijelenthetjük, hiszen kedvenc kávéfőzőnk az, aki beindítja a napunkat és ezért nagyon hálásak vagyunk neki vagy épp teafőzőnknek, aki elrepít minket csodaszőnyegen az 1001 éjszakába a teakülönlegességekkel. Hogy ezt igazán meghálálhassuk, Opm green citromsav folyadékkal tisztítsuk konyhai kedvenceinket.

Egyetlen nagytakarítás sem lehet tökéletes és véghezvihető egy igazán jó súrolószer nélkül! Az Ecover folyékony súrolószere természetes alapanyagokból előállított, teljes mértékű lebomlásra képes tisztítószer. Alaposan, mégis kíméletesen tisztít.

Minden takarításon a korona a padló tisztításának utolsó ecsetvonásai. A Cleaneco padlófelmosója valamennyi vízálló felület tisztítására alkalmas. Hatásosan és gazdaságosan eltávolítja a szennyeződéseket kőről, csempéről, linóleumról, műanyag felületekről és minden egyéb kezelt vízálló felületről. Mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően használatával magas fényű, csíkmentes felületet érhetünk el. Természetes narancsolaj- és levendula olaj tartalma kellemes és hosszantartó illatot biztosít.

cleaneco_mosogel_koncentratum_1,5lMég mielőtt beköszönt igazán az ősz, érdemes kihasználni a jó időt, a nap erejét, hogy átmossuk a takarókat, az ágyneműt, hogy a hidegben bekuckózva egy forró itallal igazán tiszta és illatos párnák és takaró közé bújhassunk.
Dísztárgyainkat és poharainkat se felejtsük el átöblíteni egy igazán öko mosogatószerrel, hogy teljes legyen a végeredmény. Válogathatunk menta-citrom, tej-kamilla vagy grapefruit-zöld tea illat között.

Így, a Takarítás Világnapja alkalmából, hogy könnyebb és környezetbarátabb legyen az őszi nagytakarítás, most minden öko tisztítószerre -10% kedvezményt adunk október 1.-ig!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.