Utolsó tánclépés a nyárral – L’Erbolario Accordo Arancio

A tánc a karok és lábak költészete,
a kecses és iszonyatos anyag,
maga a mozdulat lehel bele lelket.
/C.B./

accordo_arancio_parfum_szappan_tusfurdo_testapolo_myropolium

accordo_arancio_myropolium_lerbolarioA narancssárga az öröm színe és minden olyan szimbólum társul hozzá, mely pozitív jelentéssel bír. Így ősszel talán idegen lehet frissessége, de a keserűnarancs, mandarin, szilva és vanília egy kis lendületet visz az ásítozó természet utolsó táncába a nyárral, amit oly nehezen engedünk el, hiszen egyre rövidebbek a nappalok és így, a még nem sárguló levelekkel mosolyogva lépkedünk ennek az energiának körében.

Ez a pozitív fénylő energia pedig a L’Erbolario Accordo Arancio termékcsaládjában található meg. Nem csak összetevőinek illata pezsdítő, hanem a bőrünkre gyakorolt hatása sem másodlagos. A három narancssárga gyümölcs a mandarin, a keserűnarancs és a lampionvirág gyümölcse a legkiemelkedőbb alkotóelemek, melyek együttesen megőrzik a bőrszövetek tömörségét,  továbbá a lampionvirág gyümölcse rugalmasabbá teszi a bőrt, a héjából kinyert  tonizáló kivonatának köszönhetően.  A lampionvirágok végtelenül gazdagok tanninban, vitaminokban, szacharidokban és ásványi sókban.

A L’Erbolario Accordo Arancio testápolójának fő motívumai is ezek az összetevők, melyek felfrissítik és hidratálják a bőrt. A narancsolaj, a napraforgó- és olívaolaj együtt pedig enyhítik a bőrszövetek elernyedésének és fénytelenné válásának kockázatát. Míg bőrünkkel csodát tesz, addig kellemes életerős illatot áraszt, megalapozva ezzel a jó kedvet, kiegészítve hatását a L’Erbolario Accordo Arancio tusfürdőnek. Üdítő élménnyé varázsolja a zuhanyzást, mely a testápoló használata előtt a búzafehérje- és árpa kivonattal együtt finomabbá teszik a bőrt és egy védő réteget is képeznek rajta.
A szappanimádók sem csüggedhetnek, mert a L’Erbolario Accordo Arancio szappanja ugyanúgy tartalmazza a fent említett összetevőket és az illata is ugyanúgy elragadó.

Végezetül maga az illat, a L’Erbolario Accordo Arancio parfüm, mely maga a tánc, a melegséget árasztó mégis friss utolsó akkordja a nyárnak. 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.