Parfüm újdonságaink!

Már csak azért is öröm szerelemben lenni a Myropolium parfümválasztékával, azaz az L’Erbolario és a Florascent illatokkal, mert mindig érkezik valami új, amit érdemes kipróbálni. Ráadásul az utóbbi hónapokban számos újdonsággal jelentkezett a két, természetes-natúr alapanyagairól híres márka, úgyhogy ha egy kis izgalomra vágytok, kerekedjek fel, és menjetek illatokat próbálgatni a Myropoliumba. No, de mit is keressetek? Íme:

fl_ambre-510x600

 

Florascent Aqua Orientalis Ambre

Hmm, első szippantásra hatalmas kedvenc lett. Végtelenül puha, érzéki, buja ámbraillat, szó szerint aranyló illat, mely a Kelet misztikumát idézi abszolút modern köntösben. Rendkívül komfortos illat, benne az izgató zamatú szilvával, fényűző virágokkal és természetesen sok-sok ámbrával. Orientális-keleties illatok rajongóinak kötelező kipróbálni.

fl_citronnier-510x600
Florascent Aqua Composita Citronnier

Nagyon érdekes emlékeket ébresztett bennem ez az illat. Bár nem tudom, hogy a tudatom tréfált-e meg, de egy gyermekkori németországi/ausztriai nyaralásom képei, ízei és illatai ugrottak be (maga a Florascent márka német). Mint egy jó citrusos-zöld illat, ez is rendkívül jól frissí
t, energetizál, és élénkít. Jólesően friss, lekerekített illat, szerencsére nem az éles-nyers citrusos fajtából való. Uniszex, bárki bármikor használhatja, amikor csak jólesik!

fl_santal-247x300
Florascent Aqua Colonia Santal

A Florascent Colonia sorozata kifejezetten az uraknak tervezett illatokkal kívánja az egyes illatjegyeket bemutatni, mégpedig úgy, hogy szokatlan vagy merész akkordokkal emeli ki azt. A Santal a fűszeres szantál bársonyos jellegét eleveníti meg, körülölelve élénk, intenzív fűszerekkel és izgató virágokkal, melyek kifejezetten extravaganciát kölcsönöznek viselőjének.

 

Florascent Aqua Colonia Patchoulyfl_patchuli-510x600

A nagyágyú! A 60-as évek klasszikus illata most újraéled, és milyen jól teszi. Az illat az első fél órában szó szerint lehengerlő, markáns és domináns, majd ahogy lecsendesednek a bőrön az illatjegyek, kikerekedik a fás-pacsulis alap, gyömbérrel, bergamottal frissítve, rózsával és zsályával élénkítve. Micsoda erő!

 

 

L’Erbolario Gelsomino Indiano

Ó, a ez az az illat, amit feltétlenül beszerzek magamnak! Csodás jázmin egzotikus virágokkal és meleg tónusú jegyekkel vegyítve, melyből nem csak egy izgalmas nőies illat lesz, hanem egy olfaktív utazás is, mely India bódító levegőjét, színpompás világát eleveníti fel. Mindemellett könnyed, könnyen viselhető illat, mely visszafogott, szelíd módon árad a bőrről. Olyan szép, olyan olasz, olyan sikkes!

 

L’Erbolario Frescaessenza

Az egyik legfinomabb, leglégiesebb cédrusos illat, amit mostanában próbáltam. Ha még nem kezdtetek el rajongani a fás-száraz illatokért, most elkezdhetitek, tökéletes lesz első darabnak a Frescaessenza, melyben a citrusos-zöld jegyek hűs tónusa a száraz-meleg cédrussal, szantállal és pézsmával aromás, élénkítő illatként indulnak a bőrön, melyből aztán a púderes, fás jegyek domborodnak ki és simulnak el a bőrön. Teljesen odavagyok érte!

forrás: http://parfumblog.hu/parfumujdonsagok-a-myropoliumbol/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.