NATURA SIBERICA VIRÁGVIZES HAJÁPOLÁS – ÚJ TERMÉKEK!

Őrizd meg a jó közérzeted, segítünk!

Nagyon sokat foglalkozunk a kezeinkkel, a fertőtlenítéssel, kézápolással mostanában, de emellett az is fontos, hogy tetőtől-talpig jól érezd magad. Fordítsd a figyelmedet most egy kicsit magadra, és ha már „tetőtől-talpig”, akkor szó szerint induljunk fentről: ápold a hajad természetesen!

Tovább növeltük termékpalettánkat, az év eleji kéréseitekre válaszul, íme!

A Natura Siberica ÚJ virágvíz alapú

samponjai és hajbalzsamjai többféle hajtípusnak is kiváló megoldást nyújtanak a természetes közegükben termő szibériai növények erejével.

Nézd meg a termékeket és

válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

MEGNÉZEM

Mi is az a virágvíz?

Az illóolajok előállításakor, ami vízgőz-desztillációval történik, virágvíz (más néven hidrolátum) is keletkezik. Ez ugyanúgy tartalmazza a növény hatóanyagait és illatát, de lágyabb formában, mint a tömény illóolaj. Hatékonysága kiváló, ezért a kozmetikai ipar széles körben használja.

A virágvizes samponok intenzíven ápolják a hajat és a fejbőrt, élénkítik működését és visszaadják ragyogó színét. A BIO samponokban Rhodiola Rosae (Aranygyökér) található, amelynek kulcsfontosságú összetevői csak a szibériai fajtájában találhatók meg, ahol a szélsőséges éghajlat ösztönzi termelődésüket!

IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI A NATURA SIBERICA
VIRÁGVÍZ ALAPÚ TERMÉKEIT!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.