madebyzen Aroma diffúzorok – A pihenés és a feltöltődés most még tökéletesebb

Az illatok ölelésében – madebyzen® Aroma diffúzorok


Otthonunk a feltöltődés szigete. Aroma diffúzorok használatával még inkább azzá varázsolhatjuk. Nem kell hozzá más, csak egy kis víz, pár csepp tiszta illóolaj és egy csodaszép aroma diffúzor! Tudatos luxus – elérhető közelségben.

madebyzen® Aroma diffúzorok otthonra – a test, a szellem és a lélek jóllétéért

Ultrahangos és egyben csodaszép berendezési tárgy, amely testre, lélekre és szellemre egyaránt jótékonyan hat! A modern technológián alapuló ultrahangos diffúzorok víz és az olaj hozzáadásával működnek. A diffúzor mikromolekulákká töri a vizet és az olajat, amik a tüdőnkben könnyebben felszívódnak és ezáltal aktívabban fejtik ki jótékony hatásukat. Nincs szükség gyertyára, tűzre, nincs hamu, vagy szétfolyt viasz. Az aromavarázshoz mindössze vízre és a kedvenc illóolajodra van szükség. A diffúzor hidegpárát készít, így a hő nem károsítja az illóolajat alkotó kémiai vegyületeket, s ez által megmaradnak azok pozitív tulajdonságai.

Természetes egyszerűség? Letisztult vonalak? Bambusz, kerámia, üveg vagy műanyag? Esetleg még világít is, kellemes fényt áraszt maga körül?

A legújabb ultrahangos diffúzorok nem csak kiváló minőségűek, hanem lakásod vagy irodád gyönyörű berendezési tárgyai is egyben.

A madebyzen® aroma diffúzorok több funkciót egyesítenek:

  • Aroma diffúzor- a környezetünk egészséges és hatékony illatosítására. Használjuk esszenciális olajokkal, illóolajokkal vagy akár a kedvenc parfümolajunkkal. Mivel működéséhez hőforrás nem szükséges, az esszenciális olajok hatása nem csökken.
  • Mini párásító- Páralecsapódás nélkül hidratál és párásítja a levegőt; ideális napjaink központi fűtéses vagy klimatizált tereiben.
  • Légtisztító- Javítja a levegő minőségét, melyet belélegzünk. Mivel nem képződik füst működése során- csak finom vízgőz, ezek a diffúzorok ideálisak bárhol, bármikor.
  • Ionizáló- „jó közérzetet serkentő” negatív ionokat juttat a levegőbe.
  • Fényjáték/Színes világítás- a termékpalettán többféle világítási opció érhető el: élénk statikus színek, elegáns dizájn ledvilágítás, és váltakozó színű hangulatvilágítás.

Hogy az élmény még pihentetőbb legyen, minden madebyzen® Aroma diffúzor szabadalmaztatott automata kikapcsolóval van ellátva, mely érzékeli, ha a vízmennyiség a szükséges szint alá csökken, így használatuk kisgyermekes háztartásokban és háziállatok mellett is biztonságos.

Aroma diffúzorok


madebyzen Ultrahangos Aromadiffúzor Thalia

A lenyűgöző, váltakozó színű hangulatvilágítás különböző árnyalatokon halad át, melyet kedvenc színén rögzíthet is, így gyönyörködhet az állandó világításban, mely beragyogja otthonát. A nyugalomban való teljes elmerülés érdekében a fény és párásítás egyszerre is használható. Éjszaka fény nélkül is használhatja a készüléket, így szenderülve finom, aromadús álomba.

Rendeld meg webáruházunkban ITT vagy gyere el üzletünkbe és nézd meg aroma diffúzorainkat!

madebyzen Ultrahangos Aromadiffúzor Mercura

A Mercura egy stílusos, elegáns aromadiffúzor, pöttyfoltos mintázatú, ezüst színű, kupola alakú üvegburával, irizáló külsővel. Visszafogott hangulatvilágítást teremtenek alacsony energiafogyasztású LED izzókkal, mely elősegíti a relaxációt. A Mercura diffúzorok szakaszos párásítás üzemmóddal is rendelkeznek. Illóolaj vagy esszenciális olaj nélkül használva is élvezheti a párásítás előnyeit, mely ideális megoldás lehet a napjaink fűtő- és klímaberendezéseiből adódó szárazság ellensúlyozására.

Rendeld meg webáruházunkban ITT vagy gyere el üzletünkbe és nézd meg aroma diffúzorainkat!

 

madebyzen Ultrahangos Aromadiffúzor Arran

Bambusz ultrahangos aromadiffúzor, hangulatvilágítással. Az Arran Aromadiffúzort fenntartható forrásból származó elegánsan faragott tömör bambuszból készítették. Az energiatakarékos LED izzók fénye fokozatosan váltakozik a lágyan ragyogó színek spektrumán, mely megengedi Önnek, hogy a hangulatához megfelelő színű fényt válassza ki. Az Aromadiffúzor működtethető világítás nélkül is, így az Arran ideális éjszakai használatra.

Rendeld meg webáruházunkban ITT vagy gyere el üzletünkbe és nézd meg aroma diffúzorainkat!

 

madebyzen Ultrahangos Aromadiffúzor Alina Metál Grafit

Limitált kiadású metál grafit színű diffúzor szakaszos üzemmóddal, lámpafunkcióval. Fény beállítása nélkül is használható. Ez az elegáns diffúzor kitűnően illeszkedik minden berendezési stílushoz és a lakóteret a nyugalom oázisává változtatja. Az Alina szakaszos üzemmóddal is rendelkezik az illatpára kibocsátására, mely által az illat és pára automatikusan tíz másodpercenként be- és kikapcsolódik, mely ideális erősebb illatok használatánál.

Rendeld meg webáruházunkban ITT vagy gyere el üzletünkbe és nézd meg aroma diffúzorainkat!

 

madebyzen Ultrahangos Aromadiffúzor Skye

Természetes anyagokat kedvelőknek: Bambusz és üveg kombinációja, színváltós hangulatvilágítással,elegáns rejtett gombbal. A Skye aromadiffúzor egy elegánsan faragott tömör bambusz alapból és egy matt üveg felső részből álló különlegesen szép készülék. Fokozhatja életterének hangulatát az alacsony energia felhasználású, váltakozószínű  Led világítással, vagy választhat egy az Ön hangulatához illő színt. A fény nélküli üzemmódja tökéletes éjszakai használatra is.

Rendeld meg webáruházunkban ITT vagy gyere el üzletünkbe és nézd meg aroma diffúzorainkat!

 

Aromaterápia – gyógyító illatok – Tippek

Bergamott – frissítő, bátorító és hangulatjavító hatása garantáltan jókedvre derít, erőteljes nyugtató hatásával pedig oldja a félelmet és a feszültséget.
Eukaliptusz – segít a megfázás, az influenza, a hörghurut és az arcüreggyulladás tüneteinek enyhítésében, és csillapítja a köhögést.
Geránium – a leghatásosabb harmóniateremtő illóolaj. Párologtatása a lelkedre is kedvezően hat: biztonságérzetet, kényelemérzetet teremt az otthonodban.
Levendula – az egyik legismertebb és legnépszerűbb illóolaj. Fejfájás, depresszió, nyugtalanság, álmatlanság, stressz és feszült idegállapot kezelésére alkalmazható.
Ylang-ylang – hatásos depresszió, álmatlanság és a stressz okozta tünetek ellen.

Az OliviaNatural 100%-os tisztaságú illóolajokat ide kattintva megtalálhatod!

madebyzen®

Zen

Az elmélyülés, teljes összpontosítás állapota, mely magában foglalja a test és szellem egységét. A Zen egy létforma. Egy tudatállapot. A Zen a modern definíciója a békesség és ellazultság érzésének. Mindaz, amit a madebyzen® márka képvisel, ezt az érzést idézi.

A madebyzen ®brit márkát, melyre a Zen kultúra nagy hatással volt, 2009-ben hozták létre, ekkor kezdte meg saját útját az érzékek világában. Útjukon az a vágy indította el őket, hogy terjesszék mindazt, amiben hisznek; hogy lelkünk kapujához az érzékeinken át vezet az út, és hogy testi és szellemi jólétünkre környezetünk hatással van. A természetet és ősi filozófiákat a modern tudománnyal ötvözték, melynek eredményeképpen autentikus termékeik elősegítik a jólét érzésének megteremtését és környezetünket esztétikailag gyönyörködtető módon ékesítik.
Céljuk a tudatos luxus megteremtése, ezért a madebyzen® számára központi szerepet kap az innováció, dizájn, jólét és a környezet. Termékeiket a minőség, kreativitás, elegancia és a Zen életérzés fémjelzi, ennek köszönhetően a madebyzen® mára világszerte ismert és elismert luxus márkává vált a térillatosítás és aromaterápia területén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.