L’Erbolario Regine dei Prati – Rét királynői parfümkritika

L’Erbolario Regine dei Prati –

RÉT KIRÁLYNŐI PARFÜM – ILLATCSALÁD

A Rét Királynői – ilyen mesébe illően bájos névvel jelentetett meg új parfümöt a természetes kozmetikumok nagyágyúja a L’Erbolario. A Regine dei Prati, mint ahogy a neve is sugallja, a rét legbájosabb és legszebb virágait gyűjtötte össze egy csokorba, hogy egy elbűvölően bájos és ártatlan illatban nyújtsa azt át nekünk. Aki már feküdt el békésen egy virágos rét közepén és nézte a bárányfelhők megannyi különös formáját, az tudja, hogy milyen fantasztikusan megkapó illata is van a réti virágoknak. Van bennük valami nyers, valami igazán őszinte, mely az érintetlen természet sajátja és egyúttal szinte éterien könnyed és törékeny is ez az illat, lásd akkor, amikor csokorba szedve ezeket a virágokat, bizony csalódva vesszük tudomásul, hogy már nem azt a mennyei harmóniát adják vissza, mint amikor közöttük fekve érzünk. Nos, a L’Erbolario megkísérelte ezt az érzést visszaadni.

A Rét királynői illatú Eau de Parfum 50 ml: zöld falevéllel, rózsafával, kamillával, réti legyezőfűvel, cédrusfával. Ez a megnyugtató illatvilág a természet ébredésének lágy illatait idézi. A parfümben a mezei virágok ártatlan illatvilága keveredik a könnyű erdei illatokkal, így felfedve az egyszerűség végtelen szépségét.

retkiralynoi_tusf
Ábrándos, zöld akkordokkal bélelt igazi kis tavasztündér illat, melyben a kamilla megnyugtató és a százszorszép üde illata abszolút főszerepet kapott a kompozícióban. A zöld jegyek és a füves akkordok bájos egyensúlyát a rózsafa és a cédrus könnyedsége segíti elő, valóban a rét és az erdő finom, szinte fátyolszerűen könnyed aromáját elevenítve fel. Mint ahogy minden L’Erbolario illat, a Rét királynői is igazi natúr parfüm, természetes összetevőkkel, és ehhez mérten meglepően visszafogott is. A parfüm előnye egyúttal a hátránya is, ez a bűbájos, természetes éteri illat bizony illanós, legalább is az én bőrömön nagyon diszkréten illatozik.

Tusfürdő / testápoló: természetesen az illathoz készült testápoló és tusfürdő is – ez utóbbiba teljesen beleszerettem, igazán élmény volt használni, mintha egy luxus spa-ban lettem volna.

L’Erbolario Rét királynői illatcsalád: ITT

Forrás: http://parfumblog.hu/lerbolario-regine-dei-prati-ujdonsag-es-parfumkritika/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.