L’Erbolario Levendula – Egy kedves illat Provence-ból

Bár hosszú és meleg az őszünk, lassan azonban újra elkezd csípni a reggeli fagy. Korán besötétedik, de még mielőtt igazán bevackolnánk magunkat, beindul a sürgés-forgás, nyílnak az utcai vásárok, hiszen ismét eltelt egy év, közeleg az év vége, ezzel együtt nemsokára itt a Karácsony! Finom ételek, kürtös kalács, forralt bor illata lepi el a várost. Meleg fények, szép termékek, mosolygó eladók. Bár szeretem ezt a forgatagot, a hangulatot, de be kell, hogy valljam, akkor már kevésbé, amikor még az utolsó pillanatban is szaladgálok és keresem azt az ajándékot, ami méltóképpen kifejezi szeretetemet. Vannak azonban olyan ajándékötletek, melyek örök klasszikusként mindig beválnak, ilyen a levendula is. Én imádom levendula illatba borítani a lakásom. Gyújtok pár gyertyát és egy finom teát kortyolgatok, miközben végre kicsit befelé figyelek és élvezem a nyugalmat. Átadom magam a télnek, a visszahúzódásnak, megpihenek és feltöltődök. Még egyszerűbb módja ennek a relaxáló nyugalomnak a megteremtésére, ha kozmetikumokból is választunk olyat, melyben a levendula illata körbeölel minket, így áldásos ereje egész nap velünk lehet. Ajándéknak is kitűnő választás hamarosan a Myropolium üzletbe érkező levendula illatcsalád:

Remek kikapcsolódást tud nyújtani például a L’Erbolario Levendulás tusfürdő, mely amellett, hogy a levendula nyugtató hatásával növeli a tisztálkodás élményét, még óvja is bőrünket, hidratálja és nyugtatja a benne levő zabkivonatnak köszönhetően.

Szerencsére azok sem maradnak levendula illat nélkül a fürdőszobában, akik inkább a szappant kedvelik. A L’Erbolario Levendula illatú szappan kókuszolaj és zabkivonat hozzáadásával készült, hogy a bőr megfelelően táplált és hidratált legyen, illata pedig remekül ellazít egy hosszú nap után.

Aki pedig szeretné egész nap érezni magán a levendula bölcs nyugalmát, ellazító támogatását, mindenképp próbálja ki a L’Erbolario Levendula parfümöt, melyben meglelhetjük az ánizs, rózsaszirom és tölgymoha illatát is.

De ne feledkezzünk meg a L’Erbolario Levendulás illatosító tasakról sem, mely hű társa lehet a gardróbunknak télen-nyáron.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.