Illatokban a csillagjaink – Nyilas jegy

Az örök optimizmus jegyhez érkeztünk, méghozzá a Nyilas csillagjegyhez. Örök optimizmusuk sokszor túlzásokba ejtik őket, ezért egyik életfeladatuk talán a mértékletesség megtartása. Segítő szándéka ellenére ez a túlzás sokszor tetteinek és szavainak is alapja, mindig úgy gondolja, hogy jó amit tesz és nehezen viseli el, ha ennek valaki az ellenkezőjét állítja.

Idealizmusa határtalan, éppen ezért egy kicsit naivak is, mindemellett nehezen fogadják el önmagukat és ezzel együtt a reális énjüket. A realista és az idealista harca egy lélekben.
Világjárók, kalandorok, mivel igen nagy szabadságvággyal rendelkeznek. Félnek mindenfajta elkötelezettség vállalásától.

Egy Nyilas mellett sohasem unalmas az élet, mindig a legmagasabb fordulatszámon pörög, sohasem tétlenkedik, vicces és nyughatatlan.
Illatban is olyat ajánlanék, amely tökéletesen harmóniában tartja erős kisugárzásukat.
Ez az illat pedig nem lehet más, mint a Bio2You Noa parfümje, amely maga a szenvedély vagy egy lélegzetelállító kaland. Az első akkordokban a szegfűbors, a rebarbara és a feketeribizli hangjai keverednek, a gyöngyvirág, a frézia és a rózsa a szívben szólnak meglepően finom aromát alkotva. A szantálfa kiegyensúlyozza a kompozíciót, és a titokzatosság fátylával fedi be.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.