Illatokban a csillagjaink – Halak jegy

Ezen a héten lépünk a Halak jegyébe, mely csillagjegy elsősorban érzékenységéről, odaadásáról és művészetek iránti szeretetéről híres. Egy halak személy olyan, mintha átutazó lenne az anyagi világban. Ő egy másik, éteri, a láthatón túli síkban él; olyan mint egy illat, mely megfoghatatlan és tovatűnő. A halak nagymértékben képes alkalmazkodni környezetéhez, olyannyira, hogy átveszi környezetének minden rezdülését és ő is átalakul általa.
Vannak illatok, melyek a pozitív tulajdonságokat felerősítik és a rosszat akár el is hagyhatjuk általa. 🙂
De haladjunk lépésről lépésre.

myropolium_florascent_jazmin_halak_blogMivel kreatív csillagjegy a Halak, így illatok terén a Florascent Apothecary termékekkel ezt igazán megélheti, hiszen egymással kombinálható illatokról van szó, melyekkel akár jót is játszhatunk a különböző érzelmi időszakokban is. 🙂

A Halakra például nagy hatással van a Hold, újholdkor fáradékonyabbak és álmodozóbbak. Ilyenkor érdemes olyan illatokat használni, melyek egyensúlyba hozhatnak, mint például a bergamott vagy az ylang-ylang illata, mely harmonizálja lelki egyensúlyunk újhold környékén. Ezzel ellentétben teliholdkor igen aktívak és életerősek, és hogy még tökéletesebb legyen ez az állapot, a mandarin  lehet egy kézenfekvő választás, mely felvidít és egyben elősegíti az ellazulást is.

lerbolario_indigo_testapolo_myropoliumÁlmodozó, meditáló és töprengő csillagjegy révén parfümöt is olyat választ, mely ehhez a jellemhez jól harmonizál. A keleties, édes, gazdag és mély illatok valószínűleg szíven találják a Halak ízlésvilágát, így bátran ajánlom a L’Erbolario kínálatából az Indigó fűszeresen gazdag illatát, mely testápolóban és tusfürdőben is elvarázsol, vagy a Meharées kifejezetten keleties illatú parfümkülönlegességét. Jó hatással van a jegyre a jázmin virág, így a L’Erbolario Indiai Jázmin sejtelmes illatát Neked találták ki! 🙂 Ha pedig az abszolút tiszta jázmin illat tetszik Neked, akkor a Florascent Apothecary Jázminja igazán megérinti álmodozó világod.

Az illatok azok, melyekkel tökéletessé teheted azt a láthatón túli síkot, amelyet teremtettél és amivel igazán elragadóvá válhatsz! 😉 A Florascent Apothecary Aroma spray vonalát bőrre fújva natúr parfümként használjuk vagy akár textíliára fújva is érvényesül aromaterápiás hatása.

 

Üzletünkben, Budapesten a Hattyú utca 7.szám alatt tudod megvásárolni ezeket a termékeket vagy rendeld meg webáruházunkban és akár 24 órán belül már ki is próbálhatod őket:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.