Farsangi mulatság a Myropoliumban

myropolium_lerbolario

Minden évben hosszas gondolkodásomba telik, hogy kitaláljam, minek is öltözzek be Farsangon. Voltak évek, amikor saját kezűleg készített jelmezt öltöttem magamra és volt olyan is, hogy jelmezkölcsönzőből béreltem ruhát. Idén úgy döntöttem, hogy a Myropolium kínálatából válogatok. Tekintve, hogy Piroska, menyasszony, vadász, teknősbéka, boszorkány és halász már voltam, most egy igazán feltűnő és különleges szerepben szeretném magam kipróbálni.

Én akarok lenni a Rét királynője. Először is, azt kell számba vennem, hogy milyen is egy igazi királynő. Ami legelsőnek eszembe jut, az a tiszta és sima arcbőre, nem is beszélve kezéről, mely puha és bársonyos. Az arcomra a legmegfelelőbbnek a Biola Naturissimo mélyhidratáló nappali arckrémet, a kezemre pedig a Dr. Konopka’s regeneráló kézkrémet találom. Persze, ez bőrtípus és ízlés kérdése. El tudok képzelni olyan királynőt is, aki a Bio2You homoktövis anti-ageing nappali arckrémet vagy az Erboristica regeneráló baobaolajos arckrémet; és az AloeBio50 vagy a L’Erbolario citromos kézkrémet választaná. Egy királynő a farsangi bálon szeretne elvegyülni a tömegben, úgy, hogy közben kissé kívülálló is maradhasson. Szeretne szabadon ismerkedni az emberekkel, anélkül, hogy felismerjék őt. Erre a célra szokásos az álarc viselete, amely elrejti az arcot, így egyúttal kiismerhetetlen, titokzatos és rejtélyes kisugárzást kölcsönöz viselőjének. A Myropolium kínálatában keresgélve erre is találok számomra megfelelő megoldást. Biola Naturissimo alga&spa  arcmaszkot fogok viselni a bálon, így amikor éjfélt üt az óra, és a szerencsés kiválasztott előtt felfedem, hogy ki is vagyok valójában, arcom még ragyogóbban fog festeni, mint valaha. Természetesen a lábápolásra is különös figyelmet fordítok, hiszen éjfél után, mikor a vendégsereg elveszti a fejét és őrületes táncmulatságba kezd, én sem állhatom, hogy kecses lábfejemet kristálycipellőmben szorongassam. Ilyenkor szépen a bálterem egyik sarkában hagyom majd a cipőmet és mezítláb folytatom az estét, fürge lábamon táncolva, mely puha és selymes, hiszen a bál előtt a Biola Naturissimo kéz- és lábápoló balzsammal kentem be.

lerbolario_farsang_myropolium_ret_kiralynoi

Mitől leszek én a rétnek a királynője? Attól a virágzó illatkavalkádtól, amely tisztálkodási és testápoló szereimben rejlik. Minden tusfürdő és szappan, amely a fürdőim során bőrömmel találkozik, virágkivonatokat tartalmaz. Egy kis ízelítő, hogy miből válogathatok kedvemre mindamellett, hogy a Rét királynői illatcsalád a báli öltözetem koronája, mellette sorakozik az orgona felemelő illata, a hortenzia rózsaszín fátyla és többek között a rózsa sejtelmes világa.
Ugyanez igaz a testkrémjeimre is, melyekből szintén többfélét tartok otthon a kastélyomban, hogy a változatosságon keresztül megőrizhessem fiatalságomat. Végül pedig, hogy ne csak a blogbejegyzésemben azonosuljak a szerepemmel, természetesen a Rét királynői parfümöt hintem hajamra és nyakamra , hogy  kíséretében vonulhassak a báli éjszakában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.