Illatokban a csillagjaink – Bika jegy

Ismét egy új fejezethez érkeztünk, melyet a Bika jegynek szentelünk. Egy igazán elképesztő jegy, hiszen szilárdak és roppant kitartóak. Nyugodt természetűek, de a felszín alatt nagyon temperamentumosak, híresek makacsságukról és önfejűségükről is. Viszont hihetetlenül érzékenyek környezetükre, és nem nagyon szeretik a változatosságot, inkább a biztonságot preferálják. Igazán titokzatosak is tudnak lenni és meglepő módon az egyik legérzékibb jegy.

florascent_levendula_myropoliumA nyugodtságot talán a legnehezebb megtartani egy Bika jegyű számára, de ha a megfelelő illattal veszi körbe magát akár még másokra is kihathat ez az emelkedett nyugalom, melyet árasztanak. Mivel föld jegy, ezért a Florascent Apothecary levendula illata elrepítheti őket a nyugalom szigetére.
Érzékiségüket a hölgyek még jobban hangsúlyozhatják akár a Florascent Apothecary Ylang-ylang illatával, mely egy igazi afrodiziákum. 🙂

lillá_lillá_parfumA L’Erbolario illatai közül a Bika hölgyek számára még az Orgona illatot ajánlanám, hiszen egy igazán titokzatos és érzéki illat, míg a férfiaknak például a L’Erbolario Felci parfümje lehet az ideális, mivel igen következetes és pontos jegy és ez a hűvös, finom és férfias illat kiemeli határozottságukat és azt, hogy két lábbal állnak a földön.

Nem utolsósorban különleges ízlésükről is fel lehet ismerni, hogy bizony Bika jegyűvel van dolgunk, hiszen kiváló forma és szépérzékkel rendelkeznek a jegy szülöttei. 🙂

Üzletünkben, Budapesten a Hattyú utca 7.szám alatt tudod megvásárolni ezeket a termékeket vagy rendeld meg webáruházunkban és akár 24 órán belül már ki is próbálhatod őket:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.