Újra! Natura Siberica termékek üzletünkben és webáruházunkban

Natura Siberica

Mindig nagy öröm azzal a hírrel szolgálni, hogy új termékek érkeztek hozzánk. Most azonban még annál is nagyobb, mert a Natura Siberica termékek már korábban megtalálhatóak voltak üzletünk polcain és webáruházunkban. Kis szünet után most ismét felkerültek termékpalettánkra, még szélesebb választékkal!

Felhasznált alapanyagok

Az általuk felhasznált gyógynövényeket Szibériában már ősidők óta ismerik és alkalmazzák. Az 1940-es években a botanikusok tudományos módszerekkel is felmértek több mint 4000 növényfajt, és találtak közöttük tizenkét nagyon különlegeset. Ezek a rendkívüli növények túlélték a jégkorszakot, és alkalmazkodtak a szigorú szibériai körülményekhez. Ritka tulajdonságaik vannak, és jótékonyan hatnak az emberi szervezetre: javítják az általános közérzetet és lassítják a bőr öregedését. A Natura Siberica termékeinek hatékonysága ezeknek az életerős gyógynövényeknek és virágoknak köszönhető.

Külön érdekesség, hogy a növények jelentős részét természetes „vad gyűjtéssel”, élőhelyükön szüretelik le – éppen úgy, ahogyan azt a helyiek évszázadok óta tették. A vad gyűjtésből származó növények mindenféle művelés nélkül, külső hatásoktól mentesen, természetes módon nőttek, és fajuk életrevaló példányaiként tele vannak tápanyagokkal és hatóanyagokkal. A vad gyűjtésnek megvan a maga tudománya: nemcsak a növények termőhelyét kell ismerni, hanem azt is tudni kell, mikor a legmagasabb a gyógynövények, gyökerek, gyümölcsök hatóanyag tartalma. A vad gyűjtést végző szibériai őslakosok óriási tapasztalata, hagyományos növényismerete a biztosíték rá, hogy a Natura Siberica kozmetikumai mindig a legkiválóbb alapanyagból készülnek.

Gyártás

A bio tisztaságú szibériai gyógynövényeket a legkorszerűbb technológiával dolgozzák fel. Ennek köszönhetően a lehető legnagyobb mértékben meg tudják őrizni jótékony tulajdonságaikat, melyek kozmetikumaikat igazán hatásossá teszik. Termékeik gyártása során nem használnak mesterséges adalékanyagokat – például szintetikus tartósítószereket, illatanyagokat vagy színezékeket –, és a kész kozmetikumokat természetesen sohasem tesztelik állatokon.

Minősítések

Cosmos natural, cosmos organic, Icea és Vegán minősítésű női-, férfi- és babaápolással kapcsolatos termékeiket hétről – hétre mutatjuk be részletesen. Addig is: a Natura Siberica termékeket itt találod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.