Színezd újra! -Új Bio2You tusfürdők homoktövis kivonattal bevezető áron 20% kedvezménnyel

A világ színeit és fényeit láthatjuk a szemünkkel is,
de e színek és fények igazából csak a szívünkben kelnek életre.
                                                                                        /H.T./

myropolium_bio2you

 

Ha pedig már életre keltek, élvezzük is ki azt, hogy felöltöztetnek illatokkal a Bio2You tusfürdői. 🙂
A téli hónapok mindig arról szólnak, hogy a megannyi színt felváltja a fakó, hűvös időszak, melybe minden téren próbálunk egy kis színt vinni kisebb-nagyobb sikerrel. Most a fürdőszobánkba is becsempészhetjük a színeket, pompás illatokkal a Bio2You tusfürdők által, melyek igazán felfrissítenek, megelőzve a tavaszi fáradtságot is!

bio_2_you_tengeriszello_levendula_tusfurdoGyengéd tusfürdők 5-féle variációban, melyek minden bőrtípusra ideálisak, de kitűnően hidratálják még a száraz bőrt is és rendkívül jó bőrregenerálóak.
A levendula és a tengeri szellő tusfürdő kifejezetten férfiaknak készült, harmonikus illatukkal viselőjének igazán megalapozzák a mindennapokat feltöltve energiával. A zöld tea, grapefruit és homoktövis tusfürdő kellemes gyümölcsös illatukkal is színt visz az életünkbe. 🙂 bio_2_you_homoktovis_zoldtea_grapefruit
A Bio2You termékek mind tartalmaznak homoktövis kivonatot. Ez azért nagyon jó, mert a vitaminok sokkal nagyobb koncentrációban találhatóak meg benne, például az A-vitamin 3-szor több, mint a sárgarépában, a C-vitamin 10-szer több, mint a narancsban, de az E-vitamin is 4-szer több, mint a napraforgóban. Hatására rugalmasabb lesz a bőr, ráadásul sejtmegújító hatású.

Töltsd meg lelked színekkel, hogy bőröd mindennap csodálatos legyen! 🙂

tusfurdok_myropolium_bio_2_youAz akció február 15.-ig érvényes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.