„Ott van a levegőben” – Valentin-napi illatajánló

A szerelem lényege,

hogy két magányos lélek köszönti,

megérinti és megvédi egymást.”

/Rainer Maria Rilke/

A Valentin-nap közeledtével elgondolkodunk, milyen meglepetésnek is örülne kedvesünk. Egy olyan ajándék, ami egymásban való hitünket és szeretetünket erősíti, vagy pedig egy csodás emléket elevenít fel, mindennél többet ér.

Az illatok pedig tökéletes őrzői az emlékeknek, és ugyanilyen tökéletesen köt valamely szeretett személyhez. Mindegyik parfüm egy – egy vers, amely rólad avagy rólatok szól. Minden virág egy üzenetet rejt magában. Színei pedig helyetted mesélnek arról, hogy milyen érzelem köt a másikhoz.

kép2

Klasszikus illatok, mint a rózsa, az illatok királynőjeként ismert. Egy csokor szeretet üvegbe zárva. Hamvasság és romantika, egy kezdődő és lassan kibontakozó szerelem jelképe.

Férfiaknak az egyik legkarakteresebb parfüm a fekete boróka, mellyel kifejezhető, hogy védelmezőnek és tökéletes társnak tartjuk párunkat, illata ugyanis nagyon megkapó, erős és határozott férfi képét festi elénk. E két parfüm csodálatosan egészíti ki egymást, és akár egy romantikus történetet is mesélhetne a hős lovagról és a szépséges királylányról. 🙂

L’Erbolario 3 rózsa Eau de parfum

Mályva rózsa és a provance-i rózsa szerelme, melyet az aromás rózsabors fa termése édesít meg. A csokor édes és fűszeres illata együttesen tiszteleg a romantikus és szenvedélyes nőiesség előtt.

kép3.1

L’Erbolario Ginepro Nero Eau de Parfum 

Egy parfüm, amely élettel teli energiát áraszt határok nélkül, és amely a Mediterráneum érzelmeit meséli el, a horizonton a tenger gyönyörű látványával. Férfias, bátor határozott illat, melyet büszkén viselhetsz minden nap.

Csodás illatpárjaink illattánca itt nem ért véget.

A jázmin a kedvesség, a női kellem, a jó és erényes női tulajdonságok megtestesítője.

Egy másik karakteres férfi illat a vetiver gyökér, mely méltóságteljes nyugalmat áraszt viselőjén. Tökéletes páros.

L’Erbolario Gelsomino Indiano (indiai jázmin) Eau de Parfum

Amikor a tiszta és elragadó indiai jázmin illata könnyedén árad a bőrből, érzékeivel varázslatos élményt tapasztalhasz. Ennek a csodálatos, meleg parfümnek szárnyain utazhatsz, amely ízlésesen, mégis határozottan hozza ki belőled nőiséged.

kepm4

Florascent Exkluzív EDT – VETIVER

A stílusos férfi illata, a savanykás grapefruit és geránium illatát a szegfűszeg, galanga fűszeres keveréke váltja fel, amit nemes fák és a vetiver illata követ.

A kék ibolya a hűség és az óvatosság jelképe, mindig megújuló és szerény, és a figyelemfelkeltő csarab és rózsafa, dohány aromával tökéletesen kiegészítik egymást.

L’ Erbolario Viola illatú Eau de Parfum

Ibolyalevélből nyert illatanyag, kunkor virág, jázmin kivonattal. Az összhang, amely a friss szellemet az ibolya virágos bűvöletével egyesíti. Valóban tökéletes, egy erdei hang. Érzelmek, álmok, gondolatok, tiszta érzelmek, melyek készek megnyilvánulni ebben a kellemes, szenvedélyes illatban.

 

florescent_habanna

Florascent – Exkluzív EDT HABANNA

Klasszikus, elegáns dohányjegyek. Csarab és rózsafa meleg illata narancsvirággal és gardéniával egyesül egy csodálatos szivar-aromában.

…boldogan illatozhatunk, míg el nem fogynak a parfümök. Itt a vége, fuss el véle 🙂

Várunk mindenkit szeretettel a Myropoliumban, ahol megtalálhatjátok a hozzátok illő parfümöt.

Valentin-napig most egy női és egy férfi L’ Erbolario kozmetikum választása esetén -20% kedvezménnyel kedveskedünk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.