Olivia Natural SZILÁRD SAMPON KORONGOK

Az Olivia Natural műhelyében már a kezdetektől cél volt az, hogy a környezetvédelemnek és a zöld ideológiáknak megfelelő termékgyártás kéz a kézben járjanak egymással. Számtalan olyan területet találtunk már az elmúlt években, ahol tudtunk még kíméletesebb, még jobb minőségű, még hatékonyabb természetes megoldást és alternatívát hozni a kemikáliákkal teli termékek és csomagolásaik helyett, de hosszú még az út addig, amíg 100%-ban ki tudjuk jelenteni, hogy minden apró pici részletben sikerült ezt a gondolkodást és működést megvalósítani. A már jól ismert samponszappanok mellett az újgenerációs, környezetbarát szilárd samponok közül választhatsz hajerősítő vagy hajpuhító hatásút vagy zsíros fejbőrre csalán kivonattal.

MIT KELL TUDNOD SZILÁRD SAMPONJAINKRÓL?

SZUPERZÖLD – Minden egyes szilárd samponunkkal kisebb ökológiai lábnyomot hagysz magad után, hiszen műanyag flakon nélküli, gyorsan lebomló, tele hajtápláló és kényeztető, növényi összetevőkből áll.

KÉNYELMES – Az Olivia Natural szilárd samponjait hajtípusodnak megfelelően válaszd ki, és csak húzd végig finoman a nedves hajon, majd a képződött habbal mosd meg pont úgy, ahogy a folyékony samponokkal szoktad. Használata után nincs szükség ecetes, vagy citromos öblítésre, mint a samponszappan esetében.

GAZDASÁGOS – Egy darab szilárd sampon átlagosan két flakon folyékony samponnak felel meg.

MILYEN SZILÁRD SAMPONOKAT TALÁLHATSZ NÁLUNK?

Frissítő Puhaság szilárd sampon – A zsíros haj harmonizáló, zöld szilárd samponja

Új generációs és környezetbarát szilárd sampon a csalán erejével. Dús habzásával és bőrbarát összetevőivel, úgymint csalán, borsmenta és teafaolaj, hatásosan tisztítja és szabályozza a fejbőr faggyútermelését, így segít felfrissíteni a zsírosodásra hajlamos hajat. A kókuszból származó bőrbarát tenzid puhává és fényessé teszi, a növényi keratin hidratálja, védi és regenerálja a töredezett hajszálakat. Tudj meg róla még többet, kattints a képre a termék teljes megismeréséért.

Sugárzó tincsek szilárd sampon – Vitalizáló szilárd sampon száraz, fénytelen hajra

Új generációs és környezetbarát szilárd sampon a szegfűszeg erejével. Dús habzásával és bőrbarát összetevőivel kíméletesen tisztítja a száraz, fénytelen hajat. Varázslatos szegfűszeg olajával hatékony megoldást nyújt a haj színének élénkítésére. A kókuszból származó bőrbarát tenzid puhává és fényessé teszi, a növényi keratin hidratálja, védi és regenerálja a töredezett hajszálakat. Tudj meg róla még többet, kattints a képre a termék teljes megismeréséért.

 

Koffein Varázs szilárd sampon –  Életerő sampon vékonyszálú, hullásra hajlamos hajra

Új generációs és környezetbarát szilárd sampon a koffein erejével. Dús habzásával és a rozmaring-, citromolaj támogatásával hatékonyan serkenti a haj növekedését, támogatja a fejbőr jobb vérkeringését, így segíthet csökkenteni a hajhullást. A kókuszból származó bőrbarát tenzid puhává és fényessé teszi, a növényi keratin hidratálja, védi és regenerálja a töredezett hajszálakat. Tudj meg róla még többet, kattints a képre a termék teljes megismeréséért.

 

Válassz a hajtípusodnak megfelelő szilárd sampont és keltsd új életre a hajkoronádat!

(forrás:https://www.olivianatural.hu/uj-szilard-sampon-korongok-a)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.