Misztikus és érzéki – L’Erbolario Indigó

Nagyon jó kis kollekcióval jelentkezett idén ősszel a L’Erbolario. A Lilla Lilla (orgona) parfümje teljesen elvarázsolt, olyannyira, hogy idén ősszel az egyik kedvencem lett. Az Indaco (Indigo) pedig a márka egyik legizgalmasabb, legmisztikusabb és legvarázslatosabb illata lett.
lerbolario_indigo_illatcsalad

Ha végignézünk a L’Erbolario parfümökön, kevés az olyan közülük, amely a jellemzően komfortos zónából kimozdul, és kissé különc módon valamilyen érdekes, de nem biztos, hogy mindenki számára befogadható illatélményt nyújt. Nincs azzal semmi baj, ha nem csak és kizárólag művészi, avantgárd parfümkollekcióval állnak elő (sőt, az egészséges egyensúly még jobb is), de az a tapasztalatom, hogy a kissé különc, egyedibb “hangvételű” parfümökre jobban vevők az emberek – vagy legalábbis az a réteg, amely rajong a parfümökért. Így lett szuper népszerű a Meharées, amely szavannai forróságot és karaváni hangulatot idéz fel illatával. De a Dolcelisir pedig éppen azért népszerű, mert abszolút beleilleszkedik korunk parfümtrendjébe és finoman édes illatú. Szóval itt jön a képbe a két új parfümkollekció, a Lilla Lilla, amely a mostanság trendi “túladagolt” virágos parfümök közé sorolható, és a Indaco, amely egy rendkívül gazdag aromájú fás-virágos-balzsamos illat.

Száraz kakaó, meleg és balzsamos fűszerek, puha púderes jegyek és izgató virágok, ez az Indaco. Rendkívül mély, érzéki illat. Lustán hömpölyög le az illat a bőrről, nyomot hagy mindenkiben, aki elcsípi az orrával. Éjszakai ragadozó, fenséges nagymacska, akiről süt a magabiztosság és a dominancia. Lehet nő vagy férfi, a lényeg a szenvedély és az érzékiség, a misztikum. Tényleg varázslatos ez az illat, nagyon mély és nagyon szexi, L’Erbolario módra (azaz kifinomult, és halvány nyoma sincs a közönséges felhangoknak). Kakaópor, pacsuli és vanília, az abszolút szentháromság az illatban, édes, de nem szirupos, hanem száraz és balzsamos, köszönhetően a benzoának és a tonkababnak. Túladagolt puha fás jegyek találhatóak benne, ettől még “porosabb” lesz a hatás, amelyet a púderes akkordok is felerősítenek (ibolya, fehér pézsma, rózsa). A fejjegy sziporkázó citrusai közül a bergamott él az illatban legtovább, finom fűszeres jellege üdítően hat a nehézbombázók között. Uniszex illatnak tartom, bárkin csodásan működhet. És nagyon ajánlom mellé a tusfürdőt és testápolót, elképesztően intenzív és tartós illathatást lehet elérni velük.

Összetevők: bergamott, mandarin, narancs, grapefruit, piros bogyók, muskátli, rózsa, ibolya, cédrus, magnólia, benzoá, fehér pézsma, tonkabab, vanília, pacsuli, kakaó, vetiver, ámbra

Sillage: 4/5 – kiváló

Tartósság: 4/5 – kiváló, végre!

Szexifaktor: 4/5 – ez aztán maga a szenvedély

Elegancia: 4 – és mellé elegáns is, tökéletes összhang és harmónia

Korosztály: mondjuk húszon túl minden olyan nőnek és férfinek, aki valami igazán mély, ütős illatot keres

Árkategória/árérték: nagyon jó áron lehet beszerezni a Myropolium üzletében, 50 ml 9650 Ft.

Keresd a Myropolium üzletében vagy webáruházukban, a legjobb választás a téli szezonra!

Dobos Andrea

Parfümblogger

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.