L’Erbolario Camelia és Accordo Arancio- parfümkritika

L’ERBOLARIO CAMELIA

Mindannyiunk kedvenc olasz természetes parfümjei a L’Erbolario termékei, nem tagadom, hogy odavagyok értük, már elég csak a csinos kis csomagolásukra nézni, kézbe venni őket, no de ha kipróbáljuk, akkor nem szabadulunk. Bevallom, régen tört rám az a bizonyos wow-érzés parfümmel kapcsolatban, de amikor kipróbáltam az új L’Erbolario Camelia-t, teljesen elaléltam a gyönyörűségtől. Kérem szépen, ez az illat teljesen más, mint az eddig megszokott L’Erbolario illatok: rendkívül komplex, kerek, míves és a szó legnemesebb értelmében vett klasszikus illat. Hol volt eddig a kamélia?! Tessék minden parfümőrnek többet dolgozni vele.

Íme a Camelia hivatalos bemutatkozása:

“Kaméliával, Elemivel, Fava tonkával és borostyánnal. A kamélia kifinomult illatai, az Elemi és a borostyán szenvedélye az egzotikusan fűszerezett Fava tonkában teljesednek ki, ez adja meg ezen egyedülálló illat csábító és harmonikus jellegét. Az élmény érzelmeink felszabadulásához hasonlítható.”

Nem hiába került be a Top 10 téli illatom közé, teljesen magával ragadott a Camelia klasszikusan elegáns, letisztult illata. Nem gondolom, hogy túlértékelném, ha azt mondanám, hogy aki szereti a Chanel No.5 időtlen eleganciáját, az ezt az illatot is imádni fogja. Mint már említettem, más, mint az eddig megszokott, egy illat köré épülő L’Erbolario parfümök, nincs benne játékosság, natúr felhang vagy virágos rét feeling – jó értelembe véve, a Camelia bár szintén egy összetevő (a kamélia) köré épül, mégis rendhagyó módon kapott meleg, balzsamos, aromás összetevőket a virágos jegy mellé. Kötelező kipróbálni!

A L’Erbolario Camelia termékcsalád tagjai:

PARFÜM, TUSFÜRDŐ, SZAPPAN, TESTÁPOLÓ, LAKÁSILLATOSÍTÓ,

kattints és nézd meg őket!

 

L’ERBOLARIO ACCORDO ARANCIO

Az Accordo Arancio a már jól megszokott olasz phytokozmetika minden savát-borsát felvonultatja: Ez a “Narancs Akkord” a narancs frissítő és szerintem rendkívül erőteljes erejével vesz le mindenkit a lábáról, aki kicsit is kedveli a az energetizáló, vérpezsdítően aromás és friss, zamatos illatot. Ha Olaszország, akkor mandarin és vérnarancs, kétség sem fér hozzá, hogy a nemzet illata is lehetne e kettő. Az Akkordo Arancio pedig egy igazán olaszos uniszex illat, melyben a központi szerepet teljes mértékben kitölti a napsugaras narancsos akkord, melyet egy kis szilvával (hogy legyen mélysége) és egy kis vaníliával (hogy egy hangyányit édeskés legyen) dobtak fel. Érdekes ötlet, de működik. Urak, nem kell félni az “édes” akkordtól, istenien működhet egy férfi bőrén is!

Mint ahogy már megszokhattuk, mindkét illathoz tartozik komplett beauty termékcsalád: tusfürdő, testápoló, szappan! Olyan gusztusosak, nem?

A L’Erbolario Accordo Arancio termékcsalád tagjai:

PARFÜM, TUSFÜRDŐ, SZAPPAN, TESTÁPOLÓ, LAKÁSILLATOSÍTÓ,

kattints és nézd meg őket!

Forrás: http://parfumblog.hu/lerbolario-camelia-es-accordo-arancio-parfumkritika/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.