L’Erbolario Bouquet d’Argento – parfümújdonság – Parfümkritika Dobos Andrea

Előző posztomban már olvashattatok az új arany és ezüst ünnepi illatpárosról, bővebben pedig a Bouquet d’Oro-ról is. Mindkét illat igazi csemege a parfümrajongók számára, s nekem is nehéz a választás, hogy melyiket használjam, végül a Golden Bouquet-t választottam, de csak azért, mert ezt a hűvösebb időkben jobban esik viselni. Lássuk, hogy az ezüst újdonság mit nyújt!

A L’Erbolario Bouquet d’Argento (Silver Bouquet) első pillantásra, első próbára egy könnyed friss és energikus uniszex illat. Majd kicsattan a citrusoktól. A petitgrain kesernyés aromája és a bergamott pikánsan fűszeres citrusosságát a bambusz vizes-zöld aromája kissé legömbölyíti. Nagyobb részben aromás karakterűként jellemezném, annyira természetes illatú, annyira friss és zöld, szinte azonnal kitisztítja az elmémet is, szinte vonzza az orromat, lehetetlen nem szeretni. Ugyanakkor a leszáradáskor a fehér pézsma kap erőre és istenien puha, már-már fás karakterű illattá szelídül. Alig várom, hogy nyáron a kánikulában viselhessem.

Uniszex illat, bátran viselheti mindkét nem, de mégis az urak illata lesz ez, és én is nagyon gondolkodom azon, hogy a páromnak ezt fogom karácsonyra megvenni. Tehát ha valaki a férjének vagy párjának keres egy igazán friss, modern illatot, az szerezze be a Bouquet d’Argento-t. Engem egyébként a klasszikus CK One-ra emlékeztet halványan, míg parfümös fórumokon a Creed Silver Mountain Water-hez hasonlítják. Nagyon jó darab!

Az illatcsalád termékei: parfüm, szappan, tusfürdő, testápoló, dezodor, pálcás lakásillatosító, autóillatosító.

Dobos Andrea

Parfümblog

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.