Kezdődik a L’Erbolario 2+1 akció!

“A természet tiszta rendszer,
abban csak tiszta válaszok vannak.”
                                    /Sz.-Gy.A./

 

lerbolario_lodi_myropolium

A természet összes hangja megtalálható a L’Erbolario termékeiben. A friss és üde virágok dala a réten, a rózsák közös éneke, mind egytől egyig elvarázsolnak minket. Ez a mély és tiszta barátság a természettel 1978-ban mélyült el igazán, amikor is Lodiban megnyitották a családi gyógynövényboltot, melyben régi és elismert családi receptek alapján készítették el az első L’Erbolario termékeket.
Napjainkban is folynak minduntalan a kutatások és legvégső céljuk a legfejlettebb kozmetológia és az autentikus gyógynövény hagyomány közötti egyensúly megteremtése. A biztonságos és hatékony kozmetikai termékeket a természet és az emberiség iránti tisztelettel készítik.

lerbolario_myropolium_kedvezmeny_augusztus“Mert mi a L’Erbolario-nál úgy gondoljuk, hogy a valódi szépségnek mindig van egy etikus arca.”

Ez a tiszta rendszer pedig különleges illatokkal kedves emlékeket ébresztve vesz körül minket. Minden termékében ott van a csodálata a természetnek, mely megannyi gondoskodással készült.
Virágkarnevál ez csodás dobozokba zárva, mely egyedi illattal veszi körül viselőjét. Most elhozzuk Neked is a körútra a karnevált  illatokkal, hiszen

ha választasz 3db L’Erbolario terméket,

a legkisebb értékűt ajándékba adjuk!

Így a nyár utolsó hónapja egy fergeteges illatkarnevállá válik, melyben a virágok táncát ünnepelhetjük miközben csodás illatokat árasztanak! 🙂

Az akció üzletünkben és webáruházunkban is érvényes augusztus 1. – szeptember 4. között és más kedvezménnyel nem vonható össze.

.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.