Illatszertár – Születésnapi meglepetés

Az élet tartalmát a nagy feszültség,
az alkotás pillanatai jelentik,
nem pedig a létezés kalendáriumi időszaka.
                                                           /M.S./

Myropolium_születésnap

7 évesek lettünk, és az út sok örömmel szegélyezve és boldog arcokkal kísérve vezetett idáig. 2010. július 23-án tárult az illatszertár ajtaja, mely a természetes szépség ragyogásáért jött létre, hogy mindenki természetesen érezze magát jól a bőrében. Mert az egyik legfontosabb kincsünk a bőrünk, mely mint egy festővászon úgy működik és minden amit teszünk – vagy épp nem teszünk – érte, az  később válik csak láthatóvá.

myropolium_üzletAnnak idején azért nyitott meg a Myropolium, egy csipet Csodaországot varázsolva a körúton, hogy legyen egy hely, ahol nem önzőség magunkra gondolni. 🙂 Kedves, hangulatos környezetben segítünk évek óta mindenkinek személyre szabottan megtalálni a legmegfelelőbb terméket, legyen szó akár az arcról, testről vagy épp a hajkoronáról, csakúgy, mint a legmegfelelőbb illatot.
Az itt megtalálható illatok utaztatnak az időben, a kedves emlékek múzeumában, mikor a nagymamánál nyaralva, a kertjében virágzó hortenzia bokrok között kergetőztünk vagy a hársfák alatt lengedező szellő emléke egy gyerekkori négylábú jó baráttal. Minden illat más és más emlékképet vetít elénk és hosszan tartó illatuk sokáig őrzi a boldog pillanatokat.

Szeretnénk megköszönni a hűséget vásárlóinknak, a sok-sok szép emléket a Myropolium falai közt és hogy tovább gyűjthetjük az örömteli pillanatokat Veletek!

Születésnapunk alkalmából egy meglepetéssel készülünk! 🙂 Érdemes résen lenni, de ha még most ismerkedsz üzletünkkel akkor kövessetek minket a facebook-on vagy iratkozzatok fel hírlevelünkre, nehogy ajándék nélkül maradjatok! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.