Illatokban a csillagjaink – Vízöntő jegy

Az új év első csillagjegye a Vízöntő. Különc és lázadó, sok feltaláló és tudós született e csillagjegy alatt. Nagyon szélsőséges jegy, nehezen alkalmazkodik, mivel megvan a saját felépített világa, ezáltal sokszor kilóg a sorból, amit egyáltalán nem bán.

A Vízöntő a nagybetűs igaz barát. Segíti, támogatja barátait, teljes vállszélességgel melléjük áll és nem vár érte fizetséget. Önzetlen és jóságos. Nagyon intellektuálisak is, rettentően jól érvelnek és logikai képességük átlag feletti. Inkább racionális jegy, így néha kicsit érzéketlennek tűnhetnek. Rendkívül büszke és fél kimutatni érzéseit, ugyanis tart attól, hogy akkor eldobja elveit és saját függetlenségét, ha túl közel kerül az adott dologhoz így elvesztve objektivitását felettük.

Lázadó, szabad, független és racionális. Egy igazán zabolátlan jegy, szóval nehéz illatba zárni a természetét de van egy illat ami jól kiegészítheti ezt a szabadságérzetet egy Vízöntőben, ez pedig nem más, mint a L’Erbolario Accordo Arancio illata. Ez a parfüm a derűs lelkesedést ébreszti fel bennünk, egy olyan illatvilággal, mely az Accordo Arancio meleg fényeit és életenergiáját közvetíti. Egy áhított, eredeti illat, amely nőknél és férfiaknál egyaránt pozitív életérzést teremt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.