Illatokban a csillagjaink – Skorpió jegy

Egy rendkívüli erő birtokosához érkeztünk, akit az akadályok csak ösztönöznek. Mai blogunkban a Skorpió csillagjegyűek illatait kutatjuk fel. Amilyen erős jegy, annyira érzékeny típus. Az érzelmeket és a lélek fájdalmait hajtóerőként igyekszik hasznosítani. Szereti, ha intenzíven folyik az élet körülötte.

Mivel ennyire intenzíven él meg mindent, érzelmei miatt sokszor olyan sérelmek érik, melyet az “elkövető” sokszor észre sem vesz. Nem hirtelen haragú, így sokáig rágódig rajta és később csíp vissza, kiszámíthatatlanul.

Hűségesek, céltudatosak, a szélsőséges érzelműek. Szeretteikért minden áldozatra képesek és nagyon féltékeny természetűek. Nagyon titokzatosak: magukról alig árulnak el valamit de a másikat pillanatok alatt képesek kiismerni. Erős természetüknek köszönhetően minden helyzetből képesek talpra állni.

A skorpió Nő nagyon elbűvölő, ezért a Florascent Umami EDT illata az, amely elragadó személyiségét felejthetetlenné teszi mindenki számára. Egyszerűen fenséges, yuzu és vanília nyitánya indítja a finomságok kavalkádját, szegfűbors, gyömbér, osmanthusvirág és tonka teszik teljessé a kulináris élvezetet. A skorpió Férfi illata a L’Erbolario Assenzio. Az üröm aromás jegyeinek varázsa könnyedén gyengéd, átfogó illatú sugallatot kreál. A frissítő energia és a nem mindennapi finomság kavalkádja. Az üröm, a koriander, a kardamom illata összeházasodik a narancs, a citrom és a fűszeres érintésű szegfűszeg mediterrán frissességével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.