Illatokban a csillagjaink – Mérleg jegy

Határozottan gyönyörű az ősz és egy határozott csillagjeggyel folytatjuk, méghozzá a Mérleggel. Olykor mégis ingadozik – ellentétbe, bizonytalanságba kerül önmagával is. A megmérés az értékelés és az ítélet jelképe.

Kiegyensúlyozottak legtöbbször mégis nagyon érzékenyek. Nagy erőfeszítésbe kerül nekik, hogy kiegyensúlyozottságukat megtartsák, hiszen ide-oda lengenek. Rettentően türelmesek és kerülik is a feszültséget. Nagyon sokoldalúak, sokszor nehéz behatárolni ízlésvilágukat, legyen az élet bármilyen területéről is szó.
Egy Mérleg jegyű rendszerint saját maga teremti meg lassan, de biztosan a saját egyensúlyát. Viszont van egy egészségügyi probléma, mely leginkább őket érinti, méghozzá a fejfájás.

Érdemes esetleg megpróbálni az Apothecary Borsmenta illatát vagy az Olivia Borsmenta illóolaját alkalmazni fájdalmas napokon, kiegészítésképpen a gyorsabb enyhülés érdekében.

A Mérleg nő kifejezetten szereti a luxust, főként a parfümökben ezért a L’Erbolario Frescaessenza illata lehet az, ami bearanyozza viselőjét. A Mérleg férfi mivel elég érzékeny típus, de ugyanúgy kedveli a különlegességet, így a Florascent Patchouly EDT-t ajánlanám, melyben a markáns, fás pacsuli és a török rózsa tökéletes egysége jelenik meg, aminek a bergamott és a finom zsálya kölcsönöz frissességet és elevenséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.