Gondolkozz zölden!

“Az ember eleve a természet része, még akkor is,
ha megkülönbözteti magát tőle azért, hogy kihasználhassa.”
/A.J.T./

myropolium_furdoszobai_tisztitoszerek_cleaneco5

rachel_carson2Az 50′-es években Rachel Carson a környezetvédelem anyjaként számos mozgalmat indított el a környezetszennyezés ellen. A tudomány sötét oldalának nagyjai akkoriban mindent elkövettek, hogy megakadályozzák őt az igazság feltárásában, ugyanis mindaddig amíg Rachel nem tudatta a nagyközönséggel a tényeket, a tudósok maguk voltak a hősök, akik védőoltásoktól a növényvédő szerekig mindent hatalmukban állt természetpusztító szerként legyártani. Tudatában annak, hogy ezek a szerek messzemenő károkat okoznak a talajban és az élővilágban, nem voltak hajlandóak beismerni. Carson addig csodálatos természetleíró könyveket adott ki, utolsó könyve is éppen ugyanúgy a természetről szól de ezzel nem gyönyörködtetni akart, hanem a vészharangokat megkongatni. Kutatásai ekkor ébresztették rá arra, hogy már eddig is mennyi kárt okozott az emberiség.

rókaEgészségtudatos emberként ne csak a táplálkozásra és kizárólagosan kozmetikumokra gondoljunk, hanem a környezetünkre is, hiszen hogyan létezzenek érintetlenül a még nem felhasznált növények, gyógynövények és virágok, ha közben szennyezzük minden mással a világot? Vonakodunk az öko tisztítószerektől, hiszen a jól bevált vegyszerekben bízunk, ráadásul ne gondoljuk, hogy bő vizes öblítés után eltűnik a szer a felületről. Az öko termékek nagyon is jól oldják a szennyeződést, nem beszélve arról hogy a lakás egyetlen pontján sem marad a “méreg” egyetlen cseppje sem.
Mivel a fürdőszoba az a hely a lakásban, ahol én is és gondolom még sok más nőtársam szeret időzni, érdemes odafigyelni tisztaságára és vegyszermentességére nem csak a mi bőrünk védelmében, hanem a környezetünkért is.

Hogyan is élvezzük ki a Myropolium elképesztő kozmetikumait, melyek a legbőrbarátabb termékek színes skáláját sorakoztatja fel, ha a fürdőszobában nem öko tisztítószereket használunk?

A CleanEco és Sodasan termékek éppen ezért jöttek létre, ugyanis 100% lebomló anyagokból készültek környezetünk tisztaságáért, tágabb értelemben pedig védelméért.

myropolium_furdoszobai_tisztitoszerek2Fürdőszobai tisztításhoz a CleanEco kétféle kiszerelésben álmodta meg a vízkőoldót és a szanitertisztítót. Előbbi citromsavval hatékonyan távolítja el a vizesblokkok körül a szappan lerakódásokat és a vízkövet, utóbbi cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően könnyen távolítja el a lerakódásokat és mezőgazdaságból nyert alkoholtartalma pedig magas fényt ad a vizesblokkoknak.
A növényi alapanyagokat tartalmazó Ecover fürdőszobai vízkőoldója és általános tisztítószere és a Sodasan vízkőoldója és fürdőszoba-tisztító is kiválóan alkalmazható a fürdőszobában.

Öko tisztítószereinket itt tudod megrendelni személyes átvétellel vagy házhoz szállítással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.