Csábító szemek

Igéző szemek –  hallhatjuk vagy olvashatjuk sokszor, nem véletlen, hiszen szemünkkel felhívhatjuk magunkra a figyelmet. Egy amerikai kutatás szerint a női tekintet meghatározó, hogy elnyerjük egy férfi tetszését, ugyanis ha belépünk egy terembe az első pillantás akár eldönthet mindent. Illetve ne felejtsük, hogy a tekintetünk az egyik leginkább elemi erejű testbeszéd jel, tehát érdemes hangsúlyt fektetnünk szemeink kiemelésére egy remek sminkkel, ami természetesen napszaktól és eseménytől is függ. Ezenfelül mi nők mindig is energiát fektettünk megjelenésünkre, amihez hozzátartozik a smink, csakúgy mint az öltözék is. Ha belegondolunk, már ősidők óta jelen van valamilyen formában a smink, Kleopátra a szemét kontúrozta, úgy tűnik már akkor ismerték az igéző tekintet erejét…

Ám az lenne a legjobb, ha tisztában is lennénk, hogy mit használunk szemünkre, hiszen ez egy amúgy is érzékeny terület és mindeféle káros és felesleges puffer és segédanyag nélkül tennénk ezt. A PANDHY’S™ Mineral Makeup család természetes megoldást nyújt, hogy tekintetünket még csábítóbbá varázsoljuk poralapú, tiszta ásványi pigmentekkel. A PANDHY’S™ sminkanyagokkal szembeni bármilyen alapú allergia teljesen kizárható, minden bőrtípushoz, textúrához használható. Tartósítószer, talkum, olaj és illatanyag mentes minden eleme.

Szemeink kihangsúlyozását végezzük lépésről lépésre:
Kezdjük a Pandhy’s Többcélú Ásványi Pigmentporokkal, melyek a szemhéj árnyalásához, és a szemszín kiemeléséhez az alapot adják.
asvanyi-pigment-lakossagi

A többcélú porok mindegyike használható szemhéj púderként, rajzolható vele szemkontúr és ajak kontúr, felhordható az ajkak színezésére is, lehet belőlük arcpír, és színezhetik a körmeinket is.

 

A kontúrozáshoz ceruzák használatát javasoljuk, amit nem mellesleg ajkaink színezésére is használhatuceruzajnk.
A Pandhy’s Ceruzák organikus eredetű természetes viasz és olaj alapból készülnek. A színt tiszta ásványi pigmentjeik adják. Puha, krémes állagú, ápolja az ajak érzékeny bőrét, felhordás után tartós, nem kenődik el.

 

 

Végezetül pedig pilláinkat emeljük ki, ez a kedvenc részem, ugyanis a szempillaspirál segítségével keretet adunk szemünknek és a hosszabb, sötétebb szempilla kellő eleganciával koronázza meg sminkünket.

szempillaspiral21
Pandhy’s™ FlashVolume Szempillaspirál
Csodálatos formula a szempillák színezésére és ápolására, barna vagy fekete színben. Krémes, hypoallergén összetétel, tiszta, ásványi pigmentekkel színezve, az ásvány tartalomból adódóan vízálló, de könnyen eltávolítható, kenődésmentes készítmény.

 

 

Ezek a termékek megtalálhatóak üzletünkben, ahol ki is próbálhatod őket, így megbizonyosodhatsz róla, hogy könnyen és természetesen is varázsolhatsz magadnak gyönyörű sminket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.