A növények ereje legyen veled! – Natura Siberica termékek

Mi itt a Myropoliumban figyelünk arra, hogy a legjobbat hozzuk el Neked!
A NATURA SIBERICA termékek is ezek közé tartoznak. Ha még nem ismered, olvasd el, miért. Érdemes!

Nem véletlenül választottuk ennek a bejegyzésnek ezt a címet, ugyanis a NATURA SIBERICA által fejlesztett termékek valódi ereje tényleg a felhasznált alapanyagokban, a különleges szibériai növényekben van. A NATURA SIBERICA termékek biokozmetikumok – a szibériai növények ÉLETEREJÉVEL Szibériában, ahol a vadvilág évszázadok óta szinte teljesen érintetlen, a virágoknak és gyógynövényeknek védelmet nyújtó hatóanyagokat kell termelniük ahhoz, hogy meg tudjanak élni ezen a zord éghajlaton. Ez azt is jelenti, hogy erős antioxidáns tulajdonságokkal is kell rendelkezniük.

A szibériai gyógynövények fantasztikus képességei már évszázadok óta ismert és alkalmazott volt, sőt még az orosz uralkodócsaládok számára készültek belőlük gyógyhatású és szépségápoló elixírek. Az 1940-es években a botanikusok tudományos módszerekkel is felmértek több, mint 4000 növényfajt, és találtak közöttük tizenkét nagyon különlegeset. Ezek a rendkívüli növények túlélték a jégkorszakot, és alkalmazkodtak a szigorú szibériai körülményekhez. Ritka tulajdonságaik vannak, és jótékonyan hatnak az emberi szervezetre: javítják az általános közérzetet és lassítják a bőr öregedését. A Natura Siberica a szibériai növényeknek ezen elképesztő tulajdonságait, életerejét hasznosítja a bőr és a haj fiatalságának és szépségének megőrzése érdekében.

Vad szüretelés – vadakkal vagy vadul? Egyik sem!

A növények jelentős részét természetes „vad gyűjtéssel”, élőhelyükön szüretelik le – éppen úgy, ahogyan azt a helyiek évszázadok óta tették. A vad gyűjtésből származó növények mindenféle művelés nélkül, külső hatásoktól mentesen, természetes módon nőttek, és fajuk életrevaló példányaiként tele vannak tápanyagokkal és hatóanyagokkal. A vad gyűjtésnek megvan a maga tudománya: nemcsak a növények termőhelyét kell ismerni, hanem azt is tudni kell, mikor a legmagasabb a gyógynövények, gyökerek, gyümölcsök hatóanyagtartalma. A vad gyűjtést végző szibériai őslakosok óriási tapasztalata, hagyományos növényismerete a biztosíték rá, hogy a Natura Siberica kozmetikumai mindig a legkiválóbb alapanyagból készülnek.

Minősített termékek

A termékek megfelelnek a natúrkozmetikumokra vonatkozó európai minőségi előírásoknak; ezt számos nemzetközileg elismert tanúsítvány igazolja (ICEA, ECOCERT, COSMOS STANDARD, BDIH).

Felelősséggel a természetért és az emberekért

A Natura Siberica fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást: munkalehetőséget teremt Szibériában, és ezzel segíti az Oroszország északi és távol-keleti területein élő kis népek életét. 2012 óta aktív együttműködést folytatnak az Őshonos Népek Szövetségével. 2013-ban közös programot indítottak az Irkutszki Botanikus Kerttel, és ennek keretében 2018-ig több mint 70 000 ritka növényt ültettek el.

Saját biofarm

A Natura Siberica 2013-ban megalapította saját biofarmját, mely a maga 33 hektáros területével a legnagyobb Európában. A földterület az Oroszországi Föderáció területén, a Hakasz Köztársaságban található, ahol kiválóak a körülmények a ritka szibériai növények számára. A farm megkapta a tanúsítványt, mely igazolja, hogy mindenben megfelel az európai bio-standard követelményeknek. A biofarmot ritka szibériai növények termesztésére hozták létre, és kialakításában együttműködtek Szibéria őslakosaival, akik jól ismerik saját vidékük növényeinek jellegzetességeit. A farmon egyelőre 16 hektáron 14 ritka és értékes szibériai növényt termesztenek. A földművelésben a növényeket jól ismerő szibériai őslakosok is közreműködnek, és az első szüretek máris igazolták a várakozásokat!


Webáruházunkban és üzletünkben egész májusban

10% kedvezménnyel szerezheted be a Natura Siberica bármely termékét, nézz körbe itt:

 

Mert felelős vagyok magamért.
Myropolium – szakértő gondoskodás – Neked!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.