A Magyar Termék Napja – szeptember 21.

A civil kezdeményezésre létrejött ünnep célja, hogy felhívja a figyelmet a hazai gyártású / feldolgozású termékekre: a márkák népszerűsítése mellett ezen a napon arra biztatnak mindenkit, hogy csak magyar árut vásároljanak. Szeretnénk mi is felhívni a figyelmet a kiváló minőségű hazai bio- és natúrkozmetikai termékekre, ezért úgy döntöttünk, csatlakozunk a mozgalomhoz, amelynek célja a magyar termékek népszerűsítése, ismertségük növelése.

A Magyar Termék Napja alkalmából

webáruházunkban szeptember 21-én és 22-én

(szombat és vasárnap), üzletünkben szeptember 21-én (szombat)

MINDEN magyar márkájú termékre 10% kedvezményt adunk!

Büszkék vagyunk rá, hogy széles bio- és natúrkozmetikum termékpalettánk kínálatában számos kiváló minőségű hazai márkák is megtalálhatóak:

BIOLA

A Biola cég a tradicionális gyógynövény ismeret és a bőrgyógyászat legújabb kutatási eredményeinek figyelembevételével olyan termékeket készít, hogy a szépséget természetes és egészséges úton teremtse meg. A termelés során a környezettudatos gazdálkodást tartják szem előtt.

NÉZD MEG A BIOLA TERMÉKEKET IDE KATTINTVA!

BALZSAM LABOR

A termékek fejlesztésénél ötvözik a népi gyógyászat évszázados tapasztalatait a modern kor tudományos eredményeivel, valamint felhasználják a különböző kozmetikai problémák kezelésével, megszüntetésével kapcsolatos ismereteket.

NÉZD MEG A BALZSAM LABOR TERMÉKEKET
IDE KATTINTVA!

 

OLIVIA NATURAL

Az Olivia Natural az egészséges életmód elkötelezett híveként 2005. óta készíti a természetes kozmetikumait és szappanjait saját manufaktúrájában.
Termékeik egytől egyig 100%-ig természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak mesterséges konzerválószereket, vegyi anyagokat, kőolajszármazékokat, szintetikus színező- és illatanyagokat. Néhány termékük díszítéséhez a Nagymama által vegyszermentesen termesztett növények szárított szirmait használják fel. Számos termékük fő összetevője, a sheavaj és kakaóvaj Fair trade gazdálkodásból származnak.

NÉZD MEG AZ OLIVIA NATURAL TERMÉKEKET
IDE KATTINTVA!

Ismerd meg a hazai termékeket vagy ha már ismered és használod, töltsd fel a készleteidet most 10% kedvezménnyel – ez egy remek alkalom!

Ha a webshopban rendelsz,
12 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás és
akár 24 órán belül nálad lehet a rendelésed!

Üzletünkben a Hattyú utca 7-ben (Mammuttól 2 perc séta) –
szeretettel várunk és itt sok terméket ki is próbálhatsz.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.