9 éves a Myropolium !

ÉLJEN a 9 és köszönjük!
Kilenc évesek vagyunk és boldogok –
születésnapi gondolatok

Boldogsággal gondolunk a magunk mögött hagyott kilenc évre, mert ez nagyon sokat jelent számunkra – rengeteg örömet, kihívást, kalandot és tapasztalást. És úgy gondoljuk, ez a jövőben is folytatódni fog, mert ez egy út, amit közösen teszünk meg.

Nagyon sok mindenért vagyunk hálásak, elsősorban és legfőképpen vásárlóinknak, régieknek és újaknak, Neked, aki ezt épp olvasod. Törzsvásárlóinknak, akik már a boltunk nyitása óta velünk vannak, nekik külön köszönetünket fejezzük ki azért, hogy mind ez idáig kitartottak mellettünk és reméljük, a jövőben is így folytatjuk tovább. Köszönjük mindenkinek, aki az üzlet költözésekor velünk tartott és követett bennünket ide, az új helyre, a Hattyú utca 7.-be is. Külön boldogság, hogy időközben külföldre költözött törzsvásárlóink hazalátogatásukkor hozzánk feltétlen ellátogatnak és tőlünk viszik a jól bevált kozmetikumokat.

2010-ben a Myropolium létrehozásakor az vezérelt bennünket, hogy minél közelebb hozzuk a bio- és natúrkozmetikumok különleges, széles és valóban minőségi választékát azoknak a vásárlóknak, akik ezt fontosnak tartják, keresik és értékelik. Ennek szellemében dolgoztunk és dolgozunk ezentúl is: felkutatjuk és elhozzuk boltunkba azokat a természetes összetevőkből álló illatokat, bio- és natúrkozmetikumokat, amelyek minden szempontból megfelelnek elvárásainknak, vagyis a legjobbak – reméljük, mindannyiunk elégedettségére és örömére.

Még sok ilyen boldog születésnapot szeretnénk!

Aki ismer minket, az tudja, hogy ilyenkor
szuper meglepetések várnak mindenkit!

Webáruházunkban minden kozmetikum és parfüm
10% kedvezménnyel rendelhető már mostantól szerda éjfélig,
de eláruljuk azt is, hogy az üzletben extra MEGLEPETÉS vár Rád!
Az akció a boltban hétfőn, kedden és szerdán tart. (július 22., 23., 24.).

Gyere, ünnepelj velünk, hiszen csak Veled lehet az igazi!

Hattyú utcai boltunk mindössze 2 perc séta a Mammuttól!
Ha a webshopban rendelsz, 12 000 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes a kiszállítás és
akár 24 órán belül nálad lehet a rendelésed!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.