facebook_pixel

Urtekram bio kristálydezodor roll-on illatmentes 50 ml

3 350 Ft

Minden porcikájában illatanyag (parfüm) mentes! A kizárólag természetes ásványi sókristály elűzi a rossz testszagot okozó bacikat, a hozzáadott glicerin finoman ápolja a bőrödet. ... Tovább

Válaszd ezt a terméket és 335 pontot írunk jóvá!

Ajándékba is adhatod ezt a terméket!

Ha másnak is szeretnél örömet okozni, ajándékkártya formájában megvásárolhatod ezt a terméket a részére.

Kattints ide a vásárláshoz!

Az Illatmentes termékek a tápláló és hidratáló aloe vera és glicerin parfümmentes termékcsaládja. A termékcsalád azok számára alkalmas, akik illat nélküli hidratáló termékekre vágynak, vagy parfüm allergiásak. A termékcsalád Allergy Certified és biotanúsított a Cosmos Organic szerint.

Minden porcikájában illatanyag (parfüm) mentes! A kizárólag természetes ásványi sókristály elűzi a rossz testszagot okozó bacikat, a hozzáadott glicerin finoman ápolja a bőrödet.

Használat előtt felrázandó! Kristályosodás esetén helyezze langyos vízbe az üveget, oldódásig.

A teljes térfogatban 27 % az organikus összetevők aránya, víz és ásványi sók nélkül 82 % az organikus összetevők aránya, 100 %-ban természetes eredetű.

Astma-Allergia Társaság logo:

Ezt a logót az Urtekram Illatmentes (No Perfume) és az Urterkram Illatmentes baba (No Perfume Baby) termékcsaládjainkon találhatod meg. Mindazon a termék, melyek parfüm-mentes jelöléssel rendelkeznek, a dán Astma-Allergia Társasággal együttműködésben kerültek hitelesítésre, és ez  garancia ad arra, hogy 100% -ban mentesek allergén illatanyagoktól. Így nyugodtan ápolhatod a bőrödet, anélkül, hogy aggódnod kellene az esetleges allergiás reakcióktól.

Minden egyes testápolási termékünk, így az Illatmentes (No Perfume) és az Illatmentes Baba (No Perfume Baby) sem tartalmaznak mesterséges színezékeket, vagy endokrin rendszert károsító parabéneket illetve tartósítószereket. Termékek a COSMOS ORGANIC minősítéssel rendelkeznek az Ecocert Greenlife által hitelesítve.

Növényi alapú csomagolás!

Az URTEKRAM® új növényi alapú műanyag palackot fejlesztett ki, amely cukornádból származik. A palackok és a tubusok egyaránt újrahasznosíthatóak. Ez azt jelenti, hogy a testápolási termékeink 85%-át fenntartható palackokban és tubusokban gyártják.

A cukornádat fenntartható ültetvényeken termesztik. Minden egyes tonna felhasználásával körülbelül 2 tonna CO2 szívódik fel a levegőből..

Az új fenntartható palackok és tubusok polietilénből (PE) készülnek. Jók és tartósak, mint a korábbi palackok és tubusok.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glycerin**, Potassium Alum, Propanediol, Xanthan Gum, Sodium Gluconate. (* = ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, ** = organikus összetevő felhasználásával.) A teljes térfogatban 27 % az organikus összetevők aránya, víz és ásványi sók nélkül 82 % az organikus összetevők aránya, 100 %-ban természetes eredetű.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket: “Urtekram bio kristálydezodor roll-on illatmentes 50 ml”


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!