facebook_pixel

LErbolario Írisz lakásillatosító 125ml

7 350 Ft

Édes és kifinomult, friss és nyugtató hatású, az Írisz „az ég színe” illata minden évszakban elárasztja majd szobáját, köszönhetően ezeknek az illatpálcikáknak, amelyek kifinomult berendezési tárgyak és egyben praktikus illatosítók is. A pálcikák a legtavasziasabb illatot árasztják, így környezetében kellemes frissesség fog uralkodni. ... Tovább

Válaszd ezt a terméket és 735 pontot írunk jóvá!

Ajándékba is adhatod ezt a terméket!

Ha másnak is szeretnél örömet okozni, ajándékkártya formájában megvásárolhatod ezt a terméket a részére.

Kattints ide a vásárláshoz!

Otthonába hozza az írisz friss és púderes illatát

Édes és kifinomult, friss és nyugtató hatású, az Írisz „az ég színe” illata minden évszakban elárasztja majd szobáját, köszönhetően ezeknek az illatpálcikáknak, amelyek kifinomult berendezési tárgyak és egyben praktikus illatosítók is. A pálcikák a legtavasziasabb illatot árasztják, így környezetében kellemes frissesség fog uralkodni.  Könnyen megfeledkezhet az áporodott szagról és a kevéssé kívánatos konyhai szagokról, illetve a ‘túlzsúfoltság’ szagáról a munkahelyén vagy az irodában.

Használata:  Vegye le a kupakot és az illatpálcikákat tegye az üveg szájába. Mivel az üveg a használat egész ideje alatt nyitva van, azt ajánljuk, hogy otthona egy biztos pontján helyezze el, azaz távol gyermekektől, háziállatoktól és annak lehetőségétől, hogy lelökik. Annak érdekében, hogy az illat élénkségét felfrissítse, időnként egy száraz kendővel gyorsan tisztítsa meg a pálcikákat- így elkerülve a porszemek felgyülemlését az üveg alján- majd fordítsa meg őket.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket: “LErbolario Írisz lakásillatosító 125ml”


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!