facebook_pixel

Cleaneco Organikus Univerzális Mosógél Koncentrátum 1,5L – újrahasznosított csomagolásban

3 250 Ft

5.00 out of 5

100%-ban természetes, és allergénmentes alapanyagokból készített mosógélünk a biológiai folttisztító formulának köszönhetően hatékonyan távolítja el a makacs foltokat akár 30°C-on is. Termékünk érzékeny textíliák mosásához hidegvizes mosás mellett is hatásosan használható. ... Tovább

Válaszd ezt a terméket és 325 pontot írunk jóvá!

Ajándékba is adhatod ezt a terméket!

Ha másnak is szeretnél örömet okozni, ajándékkártya formájában megvásárolhatod ezt a terméket a részére.

Kattints ide a vásárláshoz!
Cikkszám: 929789842554 Kategóriák: ,

100%-ban természetes, és allergénmentes alapanyagokból készített mosógélünk a biológiai folttisztító formulának köszönhetően hatékonyan távolítja el a makacs foltokat akár 30°C-on is. Termékünk érzékeny textíliák mosásához hidegvizes mosás mellett is hatásosan használható.

Felhasználási javaslat: 100%-ban természetes, és allergénmentes alapanyagokból készített mosógélünk a biológiai folttisztító formulának köszönhetően hatékonyan távolítja el a makacs foltokat akár 30°C-on is. Termékünk érzékeny textíliák mosásához hidegvizes mosás mellett is hatásosan használható.

Adagoljon 50-60 ml CLEANECO UNIVERZÁLIS MOSÓGÉL KONCENTRÁTUMOT az adagolókupakba 4-5 kg ruha mosásához, majd öntse a kimért gélt a mosógép adagoló tartályába. Erősen szennyeződött textíliák, ruhák mosásához használjon 60-80 ml mosógélt. Gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt.

 • Hipoallergén
 • Vegán
 • 100% növényi alapanyagból
 • Napenergiával gyártva
 • Állatkísérlet mentes
 • Ellenőrzött gazdálkodásból
Cukortenzid <5% , szappan, anionos felületaktív anyag 5-15%, nátrium citrát, szóda, illatanyag : limonene, linalool. Színezőanyagot nem tartalmaz! Környezetkímélő, biológiailag lebontható anyagokat tartalmaz.

1 értékelés a termékre: Cleaneco Organikus Univerzális Mosógél Koncentrátum 1,5L – újrahasznosított csomagolásban


 1. Judit
  5 out of 5

  :

  Egyrészt gazdaságos, mert sok mosásra elég. Egy mosáshoz 100ml-t használok, színes és fehér ruhákat is mosok vele. 60 fokon kiviszi még a foltokat is, zokni, konyharuha, ezeket tisztára mossa, sőt még a kávéfolttal is megbirkózott. Szagmentesen mos, és mosás után még a mosógépnek is olyan “natúr” illata lesz, amit szintén szeretek. Környezetbarát, lebomló termék, ez is fontos szempont nekem.

Mondd el a véleményed


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!