Valentin-napi illatvacsora sorsolás

A Valentin-napi készülődés a szív megerősítése azáltal, hogy jobban figyelünk azokra, akik fontosak nekünk és kifejezzük szeretetünket. Február 11.-17. között a Valentin-napi akciónkat felturbóztuk egy izgalmas kihívással, melynek a vége egy fantasztikus nyeremény kisorsolása!

Úgy döntöttünk, romantikus hangulatba kerülünk és hét napon keresztül Facebook oldalunkon megosztunk egy-egy számunkra kedves versrészletet, ami a szerelemről szól. Ha részt veszel a játékban és Te is megosztod, hogy Te hogyan mondod el, fejezed ki a szerelmet, szeretetet és vásárolsz nálunk l’Erbolario terméket legalább 10.000 ft értékben, automatikusan részt veszel a február 11-17. között tartó játékban, melynek a végén kisorsoljuk a 36.000 Ft értékű, kétszemélyes illatvacsorát a Béterv lakásétteremben (http://beterv.hu/)!

Nézz be hozzánk és válogass!

Lepd meg a párodat egy olyan figyelmességgel, aminek biztosan örülni fog! Most minden L’Erbolario tusfürdő 10%,
minden L’Erbolario testápoló 20% kedvezménnyel lehet a Tiéd!

Válassz a csodásabbnál-csodásabb illatok közül és vegyél részt a játékunkban, hogy Tiéd lehessen egy csodálatos gasztronómia kaland. A Béterv egy lakásétterem a Kodály köröndnél, mely nem csak egy átlagos vacsorát tálal fel, hanem egy izgalmas kalandot nyújt a gasztronómia szerelmeseinek. Az ízek mellett az illatok játsszák a főszerepet, egy vacsora pedig egyszerre lehet gasztronómiai és szellemi utazás.

Részletek

KI VEHET RÉSZT A SORSOLÁSON?
Bárki, aki a Valentin-napi akció keretében l’Erbolario terméket vásárol nálunk legalább 10.000 ft értékben, valamint legalább egyszer részt vesz az egy héten át tartó kihívásunkban (7nap-7illat-7vers): megoszt egy-két gondolatot a szerelemmel kapcsolatban.
A Myropolium munkatársai nem vesznek részt az akcióban.

MIT KELL TENNEM?
Kövess minket a Facebookon és oszd meg, mi a Te szeretetnyelved, mit jelent számodra a szerelem, szeretet kifejezése! Szavakkal, kényeztető ajándékkal, kedvenc étellel, süteménnyel, dallal, tánccal fejezed ki? Eszedbe jut róla talán Neked is egy vers, esetleg te írtál róla? Egy film vagy egy könyv? Legyen bármi, oszd meg a Facebookon a napi kihívás posztunk alatt! Inspirálj másokat, gyűjts Te is ötletet!
Gyere el hozzánk a boltba vagy nézz szét a webshopunkban és vásárolj l’Erbolario terméket legalább 10.000 ft értékben.

MIKOR LESZ A SORSOLÁS?
Az akció lejárta után, február 18.-án sorsolunk és ezt követően közzétesszük a szerencsés nyertes nevét a Facebook-on.

MIKORRA SZÓL A VACSORAMEGHÍVÁS?
A 36.000 Ft értékű illatvacsora március 21-én 18.00 órától lesz a Béterv lakásétteremben (http://beterv.hu/)
További kérdés esetén állunk rendelkezésedre: hívj minket a 06-1-236-0934 telefonszámon vagy írj e-mailt az info@myropolium.hu-ra vagy küldhetsz üzenetet a Facebookon is. Igyekszünk mindig gyorsan válaszolni!