facebook_pixel

Erboristica Arcszérum mikrogyöngyökkel – ARCSZÉRUM STABILIZÁLT C-VITAMIN & LUMINESCINE® 30ml

7 150 Ft 6 075 Ft

GYÖNGYÖK – STABILIZÁLT C VITAMIN ...

A gyöngyök stabilizált C-vitamint tartalmaznak, kiegyenlítik az arcszínt, javítják a bőr ragyogását, védik az oxidatív károsodásoktól és ellensúlyozzák a bőr öregedését. ...

SZÉRUM – LUMINESCINE® ...

A szérum Luminescine-t, egy szabadalmaztatott természetes eredetű hatóanyagot tartalmaz, amely a Mullein növényből származik, világító és egységesítő hatású. ... Tovább

Válaszd ezt a terméket és 607 pontot írunk jóvá!

Ajándékba is adhatod ezt a terméket!

Ha másnak is szeretnél örömet okozni, ajándékkártya formájában megvásárolhatod ezt a terméket a részére.

Kattints ide a vásárláshoz!

GYÖNGYÖK – STABILIZÁLT C VITAMIN

A gyöngyök stabilizált C-vitamint tartalmaznak, kiegyenlítik az arcszínt, javítják a bőr ragyogását, védik az oxidatív károsodásoktól és ellensúlyozzák a bőr öregedését.

SZÉRUM – LUMINESCINE®

A szérum Luminescine-t, egy szabadalmaztatott természetes eredetű hatóanyagot tartalmaz, amely a Mullein növényből származik, világító és egységesítő hatású.

LEÍRÁS

Innovatív és forradalmi 2 az 1-ben arckezelés, selymes és hidratáló textúrával, mely egyesíti a gyöngybe zárt, specifikus hatóanyagok erejét a szérumban található hatóanyagokkal. A tengeri eredetű természetes biopolimerekből nyert gyöngyök tisztán és sértetlenül őrzik meg a hatóanyagot a termék arcra kerüléséig. A gyöngyök a mechanikai törés következtében teljesen beleolvadnak az epidermiszbe. A szérumban található hatóanyagok gyöngyökkel társult szinergetikus hatása egyetlen alkalmazással dupla kezelést biztosít. Használja mindennapi szépségápolási rutinjában a ragyogó, kompakt és sima bőrért.

95% TERMÉSZETES EREDETŰ ÖSSZETEVŐK

Használata

Arctisztítás után vigyen fel 5-6 csepp szérumot az arcra, nyakra vagy dekoltázsra reggel és/vagy este. Finoman masszírozza be a bőrbe és várja meg, amíg a termék teljesen felszívódik.

Használható önmagában vagy a szokásos arckrém kezeléssel kombinálva.

AQUA [VÍZ], BETAIN, GLICERIN, ASCORBIL TETRAIZOPALMITÁT, HIDROLIZÁLT VERBASCUM THAPSUS FLOWER (*), CHONDRUS CRISPUS POR, AGAR, GELLAN GUMANT, CITRIMSAV, PARFATESÓDÍSZOPALMITÁT] YL FAHÁL, POLIAKRILÁT Keresztpolimer -6, tromotamin, akrilátok/C10-30 alkil-akrilát-keresztpolimer, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, 1,2-hexanediol, butilén-glikol, etil-hexil-glicerin, fenoxi-etanol, CI 77491 [Vas-oxidok]. (*) ÖKOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁGBÓL/ ÖKOGAZDASÁGBÓL Az összetevők listája módosulhat, a fogyasztónak a termék csomagolásán kell megnéznie a legfrissebb összetevőlistát.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket: “Erboristica Arcszérum mikrogyöngyökkel – ARCSZÉRUM STABILIZÁLT C-VITAMIN & LUMINESCINE® 30ml”


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!