facebook_pixel

OliviaNatural Napozó Balzsam 100ml

3 890 Ft 2 530 Ft

Válaszd ezt a terméket és 253 pontot írunk jóvá!

Ajándékba is adhatod ezt a terméket!

Ha másnak is szeretnél örömet okozni, ajándékkártya formájában megvásárolhatod ezt a terméket a részére.

Kattints ide a vásárláshoz!

Rendelhető mennyiség:1 db 2025. 05.15.

Természetes fényvédelem a növények erejével

Természetes fényvédő olajok egyedi válogatásából készült napozó balzsam, fizikai fényvédelmet és tisztán ásványi fényszűrést biztosító cink oxiddal. Védelmet biztosít az UVA és UVB sugarak ellen, megelőzi a napégést és az irritációt, miközben selymesen puhává és hidratáltá teszi a bőrt és egyenletes szép barnulást biztosít. Különleges összetevői, a jól ismert ásványi cink oxid, a szezámmagolaj, a karanja olaj, a kakaóvaj és sárgarépaolaj tulajdonságaikkal és hatásukkal külön-külön segítik a természetes és egészséges napozást, együtt pedig egymás hatását erősítve biztosítják a komplex védelmet. A fenti olajok bőrvédő és regeneráló hatással is rendelkeznek, így a normáltól az érzékeny, irritált bőrön át, az érett bőrig minden bőrtipusra ajánlott.

Még több információ
  • A tégelyből az ujjaid segítségével vegyél ki egy kisebb adagot majd egyenletesen, lágy mozdulatokkal kend el a bőrödön. Egész testre és arcra is kenhető. De kerüld a szembejutást!
  • Figyelmeztetés! A kakaóvaj és méhviasz tartalma megakadályozza, hogy a melegben teljesen felolvadjon, ennek ellenére elővigyázatosságból ne hagyd sok ideig közvetlenül a tűző napon, ha lehet inkább tartsd árnyékos helyen.
  • Mindig napozzunk odafigyelve és helyesen! Erős UV sugárzáskor, illetve dél és három óra között nem javasolt kint lenni a tűző napon.
  • Figyelmeztetés! Szezámmagra való allergia esetén nem ajánlott a napozó balzsam használata, illetve dió- és szójaérzékenység esetén is keresztallergia léphet fel a szezámmaggal, így az erre érzékenyek is kerüljék a használatát!
  • Hatóanyagairól még többet: 
  • Bisabolol: A növényi eredetű bisabolol erősen bőrnyugtató hatású, megelőzi vagy szükség esetén csillapítja a bőrpírt. Érzékeny bőrűeknek a pirosodás megelőzésére vagy mérséklésére nagyon hasznos, napozás utáni bőrnyugtató hatása miatt a balzsam elengedhetetlen összetevője.
  • A szezámolaj egy tápláló és szerkezetjavító hatású olaj, amely képes felszívni az UV sugarak egy részét, ezzel hozzájárulva a túl hosszú vagy helytelen napozás káros hatásainak kivédéséhez. Ráadásul egy jól felszívódó olaj, ami nem hagy zsíros réteget a bőr felületén és segít a bőr hidratáltságának megőrzésében is. A hidratáltság garanciája, hogy megerősíti a bőr védőrétegét és növeli annak víztartalmát.
  • Karanja olaj: Egy hatóanyagokban gazdag, értékes és sokoldalú olaj, mely napfényszűrő képességéről híres. Antioxidáns és regeneráló hatású.
  • A sárgarépa olaj egy olajos macerátum, mely vitaminban gazdag, hozzájárul az egyenletes barnuláshoz, felkészíti a bőrt a napozásra, illetve segíti annak regenerálodását napozás után és hosszantartó barnaságot eredményez.
  • Cink oxid: Hivatalosan elismert kitűnő UVA és UVB védelemmel rendelkező ásványi anyag. Egyfajta ásványi szűrő, mely fizikai védőgátként működik. Alkalmas az irritált bőr ápolására: védő- és bőrnyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, kifejezetten használják bőrpír enyhítésére is. A bőrfelszínen visszaveri, visszatükrözi az UVA-UVB sugarakat, megakadályozza azok elnyelődését, ezáltal egyaránt védelmet biztosít a napégés és az UV sugárzás okozta struktúrális károsodások kialakulása ellen.
  • Kakaóvaj: Különleges zsírsav összetételű vaj, csökkenti a bőrön keresztüli vízvesztést, hidratáló, puhító hatású. Nagyobb szilárdságot és kellemes kakaós illatot biztosít a balzsamnak.
Theobroma Cacao Seed Butter (kakaóvaj), Sesamum Indicum Seed Oil (szezámmagolaj), Zinc Oxide (cink oxid), Helianthus Annuus Seed Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract (sárgarépaolajos kivonat napraforgó olajban), Pongamia Glabra Seed Oil (karanja olaj), Cera Alba (méhviasz), Glycerin (növényi glicerin), Bisabolol (természetes bisabolol), Tocopherol (e-vitamin).

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket: “OliviaNatural Napozó Balzsam 100ml”


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!