facebook_pixel

i+m Fényvédő arckrém SPF50

8 490 Ft

Az illatmentes Sun Protect Napkrém arcra magas SPF 50-es védelmet nyújt ásványi UV-szűrőinek köszönhetően. Természetes UVA/UVB védelem nanorészecskék nélkül bio minőségben – anélkül, hogy fehér nyomot hagyna a bőrön ... Tovább

Válaszd ezt a terméket és 849 pontot írunk jóvá!

Ajándékba is adhatod ezt a terméket!

Ha másnak is szeretnél örömet okozni, ajándékkártya formájában megvásárolhatod ezt a terméket a részére.

Kattints ide a vásárláshoz!

Napkrém arcra SPF 50 – Ásványi UVA/UVB szűrő
Bőrállapot: Normál, Dehidratált, Tisztátalan, Kombinált, Zsíros, Száraz, Érett, Érzékeny és Irritált

Az illatmentes Sun Protect Napkrém arcra magas SPF 50-es védelmet nyújt ásványi UV-szűrőinek köszönhetően. Természetes UVA/UVB védelem nanorészecskék nélkül bio minőségben – anélkül, hogy fehér nyomot hagyna a bőrön.

TERMÉKLEÍRÁS
Magas, magasabb, SPF 50 – fehér réteg nélkül napvédve

Ásványi Sun Protect Napkrém arcra minden bőrtípus számára biztos és széles spektrumú védelmet nyújt az UVA-/UVB-sugárzás ellen. Ásványi szűrője megbízhatóan védi a bőrt a UV-fény ellen magas SPF 50-es értékkel – nanorészecskék nélkül*.
*az EU Kozmetikai Rendeletének 1223/2009 számú előírása szerint

Innovatív, könnyű textúrájának köszönhetően az illatmentes napkrém rendkívül könnyen alkalmazható és nem hagy fehér nyomot maga után a bőrön. Ezen tulajdonságai miatt különféle bőrtípusok védelmére is alkalmas.

Antioxidáns napkrém arcra
A különösen gyengéd formula kiváló minőségű antioxidáns és nedvességmegőrző összetevőket tartalmaz.
Növényi bisabolol enyhíti az irritációkat és nyugtatja a bőrt, míg a tápláló E-vitamin antioxidáns és sejtvédő hatású. A hidegen sajtolt bio napraforgóolaj további extra ápolást nyújt a bőrnek és hosszú távon megőrzi a nedvességet. Bársonyosan puha és optimálisan védett bőrérzetet biztosít, kompromisszumok nélkül. Így az érzékeny arcbőr is teljeskörű védelmet kap az UV-fény okozta károk és szabadgyökök ellen. Rendszeres használat esetén ez a napkrém megelőzi a fény okozta bőröregedést és pigmentfoltok kialakulását.

ÖSSZETEVŐK

Cink-oxid
A cink-oxid gyulladáscsökkentő, felszívó és pórusösszehúzó hatású. Regenerálja az irritált bőrt és megvédi a bőrt a leégéstől. A növényi cinkvegyület, azaz a cink-dirinicinoleát, szagtalanító hatású is.

Bisabolol
A bisabolol összetevő a kamilla illóolajában található, és természetes módon nyugtatja az irritált vagy érzékeny bőrt.

E-vitamin
Az E-vitamin számos növényi olaj természetes alkotóeleme. A mi hozzáadott E-vitaminunk szójababól származik. Antioxidáns és sejtvédő tulajdonságai mellett bőrápoló, simító és sejtmegújító hatású.

HASZNÁLAT
A napozás előtt bőségesen oszlassa el az arcon. A napvédelem közvetlenül már a felvitel után hatásos – várakozási idő nélkül. Az optimális napvédelem érdekében rendszeres időközönként ismételje meg az alkalmazást. Vízben tartózkodás vagy erős izzadás után frissítse fel a védelmet.

TERMÉK-TIPPEK
Sima felvitel: Extrém módon száraz?! Az állandó szárazság szomjassá teszi a bőrt. Különösen a dehidratált bőr esetén érdemes a napkrém felvitele előtt hidratáló szérummal ápolni az arcbőrt. Ez felfrissíti és gondoskodik a zökkenőmentes ápolásról.
Inkább a nap a szívedben: A napsugarak örömet hoznak, felvidítanak. Azonban a bőr védelme érdekében érdemes elkerülni a déli tűző napot, ha lehetséges. A csecsemőket és kisgyermekeket mindig ruházattal is védeni kell a közvetlen napsugárzástól.
Szépen, egészségesen: A túl sok UV-sugárzás nemcsak a bőr öregedését gyorsítja, hanem a bőrrák kockázatát is növeli. A napkrém így nem csak egyszerűen egy kozmetikai intézkedés, hanem az egészség védelmét is szolgálja – minden nap, egész évben.

AQUA, ZINC OXIDE (NON-NANO1), COCO-CAPRYLATE, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, FERULOYL SOY GLYCERIDES, GLYCERIN, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, BISABOLOL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, XANTHAN GUM, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, TOCOPHEROL (VITAMIN E), HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL* (SONNENBLUME*) * kontrolliert biologisch / organic agriculture 1 gemäß EU Kosmetik-Verordnung Nr. 1223/2009 99,5% natürlicher Ursprung im Gesamtprodukt / natural origin of the total product

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket: “i+m Fényvédő arckrém SPF50”


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!