facebook_pixel

OliviaNatural Citrom-teafa szilárd dezodor 35ml

1 590 Ft

Szódabikarbónával, a citrom és a teafa hihetetlenül friss illatával, minden bőrtípusra és alkatra. Erős hatékonysága miatt sportoláshoz is ajánljuk! ... Tovább

Válaszd ezt a terméket és 159 pontot írunk jóvá!

Ajándékba is adhatod ezt a terméket!

Ha másnak is szeretnél örömet okozni, ajándékkártya formájában megvásárolhatod ezt a terméket a részére.

Kattints ide a vásárláshoz!

A fenntartható, természetes dezodorálás új generációja maximális hatékonysággal

Kompakt, természetes szilárd dezodor gondosan összeválogatott, hatékony alapanyagokkal low waste szemléletben. Kizárólag natúr, vegán összetevők felhasználásával dezodorál és nyújt hatékony megoldást az izzadás kellemetlenségeivel szemben. Szódabikarbónával, a citrom és a teafa hihetetlenül friss illatával, minden bőrtípusra és alkatra. Erős hatékonysága miatt sportoláshoz is ajánljuk! Használata egyszerű: csak húzd végig a tiszta, száraz bőrödön. Kis praktikus kiszerelés, nagy hatékonyság, fenntartható, vegyszermentes dezodorálás. Védelem és gondoskodás a bőrnek és a környezetnek.

Még több információ
  • Formulája megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását a természetes izzadás akadályozása nélkül. A felfrissülésért a dezodorhoz adott tiszta illóolajok felelnek: a citrom és a teafa erőteljes és frissességet adó esszenciái biztosítják az egész napos üdeséget. Mindkét olaj fertőtlenít, dezodorál és erősíti az izzadásgátló hatást.
  • Univerzális és uniszex: férfiaknak, nőknek egyaránt ajánljuk!
  • HOGYAN HASZNÁLD? Használata egyszerű: csak húzd végig a tiszta, száraz bőrödön. Finom, egyenletes réteget hagy maga után, hagyd beszívódni, majd utána öltözz fel, hogy ne hagyjon nyomot a ruhádon.
  • CSAK SEMMI MŰANYAG! Minden egyes szilárd termékünkkel kisebb ökológiai lábnyomot hagyhatsz magad után, hiszen műanyag flakon nélküli, lebomló növényi összetevőkből áll.
  • Így tárold: tartsd a terméket a csomagolásként kapott alumínium dobozban, használd újra és újra.

KIEMELT HATÓANYAGOK:

  • A kókuszolaj multifunkcionális, tökéletes alapanyag. Értékes, gazdagon tápláló és hidratáló tulajdonsága mellett a kókuszolaj önmagában gomba és baktériumölő hatású, így megbízható ápolást ad a hónalj bőrének.
  • Szódabikarbóna: Szagtalanító hatása révén semlegesíti a kellemetlen izzadással járó testszagokat.
  • Stearin sav: Megkeményíti a dezodort, hogy a melegben is szilárd maradjon, illetve egyenletesebben oszlatja el a bőrön a hatóanyagokat.
  • Illóolajak, mert aromaterápiával csak fokozzuk az élményt, a bőr megtelik illattal és friss illatot biztosítanak egész nap.
Cocos Nucifera Oil (kókuszolaj), Stearic Acid (sztearinsav), Sodium Bicarbonate (szódabikarbóna), Zea Mays Starch (kukoricakeményítő), Citrus Lemon Peel Oil (citromolaj), Melaleuca Alternifolia Oil (teafaolaj), Limonene*, Citral. *az illóolaj természetes komponense.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket: “OliviaNatural Citrom-teafa szilárd dezodor 35ml”


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!