facebook_pixel

Volmix folyékony mosódió illatmentes 1500 ml

2 450 Ft

Mosódió-kivonatot tartalmazó, gyengéd, mégis hatékony gél. Kiváló színes és kényes textíliák mosásához. Makacs szennyeződések esetén is alkalmazható. Bármely hőmérsékleten történő mosáshoz használható.  Megóvja a színeket a kifakulástól. ...

A termék a Sapindus Mukorossi fa terméséből kivont hatóanyagot tartalmazza. A szaponin, ... Tovább

Elfogyott

Cikkszám: 241962979871 Kategóriák: ,

Mosódió-kivonatot tartalmazó, gyengéd, mégis hatékony gél. Kiváló színes és kényes textíliák mosásához. Makacs szennyeződések esetén is alkalmazható. Bármely hőmérsékleten történő mosáshoz használható.  Megóvja a színeket a kifakulástól.

A termék a Sapindus Mukorossi fa terméséből kivont hatóanyagot tartalmazza. A szaponin, melyet forralással vonnak ki a mosódió héjából, egy természetes tenzid, mely jelentős mosóhatással rendelkezik. A szaponin a környezetbe kerülve teljesen lebomlik, mivel természetes eredetű.

A környezet és élővizeink terhelése csökkenthető a folyékony mosódió alkalmazásával.

Adagolás: egy kupak (kb. 30 ml) mosásonként. Erősen szennyezett ruhanemű vagy kemény víz esetén használja az ajánlott mennyiség kétszeresét. Másfél liter gél ca. 45 mosásra elegendő. A termék nem tartalmaz klórt, foszfátot, szintetikus illatanyagot, színezéket és habzásgátlót.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket: “Volmix folyékony mosódió illatmentes 1500 ml”


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!