facebook_pixel

madebyzen Ultrahangos Aromadiffúzor Skye

22 600 Ft 21 600 Ft

A Skye aromadiffúzor egy elegánsan faragott tömör bambusz alapból és egy matt üveg felső részből álló különlegesen szép készülék. ... Tovább

Válaszd ezt a terméket és 2 160 pontot írunk jóvá!

Természetes anyagokat kedvelőknek: Bambusz és üveg kombinációja, színváltós hangulatvilágítással,elegáns rejtett gombbal.

A természet szépsége ihlette a Madebyzent arra, hogy létrehozza a bambuszból készült luxus aromadiffúzorok kollekcióját., amelyekhez gondosan kiválasztott alapanyagokat használnak fel. A bambuszt kézzel szedik le, kikerülve a nehézgépek alkalmazását, ezzel is figyelembe véve a természetvédelmet.

A Skye aromadiffúzor egy elegánsan faragott tömör bambusz alapból és egy matt üveg felső részből álló különlegesen szép készülék.

Víz és parfümolaj vagy esszenciális olaj hozzáadását követően a Skye ultrahangos aroma diffúzor leheletnyi finom hideg párává alakítja  azokat és a térbe juttatja.

Kitűnően alkalmazható terápiás olajok használatához, mivel nincs hő így az olajokban lévő terápiás tulajdonságú komponensek nem károsodnak.

Fokozhatja életterének hangulatát az alacsony energia felhasználású, váltakozószínű  Led világítással, vagy választhat egy az Ön hangulatához illő színt. A fény nélküli üzemmódja tökéletes éjszakai használatra is. A Skye aroma diffúzor bekapcsolásához helyezze a kezét az üvegbúrára, és enyhe nyomással tudja kapcsolni a készüléket az elegáns rejtett gomb segítségével.

Nagyszerű ajándék ötlet! Csodálatos hangulatot és kellemes légkört teremt az általa kibocsátott illatokkal és fényhatásokkal.

Garancia: 1 Év

Anyaga Bambusz+Üveg
Üzemidő 4óra
Víztartály 100ml
Világítás Színváltós
Üzemmód Folyamatos működés
Hangulatvilágítás Csak párával működik
Hálózati csatlakozás 240 V
Fényerő Nem szabályozható
Párakibocsájtás Nem szabályozható
Egyéb funkciók Rejtett kapcsológomb
Termékjellemzők
Mérete ⦰185 x130 mm
Teljesítmény 12 W
Hálózati feszültség DC 24 V
Víztartály 100 ml
Üzemidő 4 óra
Világítás színváltós LED világítás

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket: “madebyzen Ultrahangos Aromadiffúzor Skye”


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!