facebook_pixel

L’Erbolario Írisz lakásillatosító 125ml

Válaszd ezt a terméket és 535 pontot írunk jóvá!

5 350 Ft

Édes és kifinomult, friss és nyugtató hatású, az Írisz „az ég színe” illata minden évszakban elárasztja majd szobáját, köszönhetően ezeknek az illatpálcikáknak, amelyek kifinomult berendezési tárgyak és egyben praktikus illatosítók is. Anélkül hogy bármit is ... Tovább

Iris lakásillatosító

Édes és kifinomult, friss és nyugtató hatású, az Írisz „az ég színe” illata minden évszakban elárasztja majd szobáját, köszönhetően ezeknek az illatpálcikáknak, amelyek kifinomult berendezési tárgyak és egyben praktikus illatosítók is. Anélkül hogy bármit is meggyújtana, folyamatosan, még ha nincs is otthon, a pálcikák a legtavasziasabb illatot árasztják majd, így környezetében kellemes frissesség fog uralkodni. Könnyen megfeledkezhet az áporodott szagról és a kevéssé kívánatos konyhai szagokról, illetve a ‘túlzsúfoltság’ szagáról a munkahelyén vagy az irodában.

Használata: Vegye le a kupakot és az illatpálcikákat tegye az üvegbe. Rövid időn belül, ozmotikus folyamat hatására, egy kellemes, könnyű illat árasztja majd el otthonát, szagtalanítja környezetét, és örömtelivé varázsolja mindennapjait. Mivel az üveg a használat egész ideje alatt nyitva van, azt ajánljuk, hogy otthona egy biztos pontján helyezze el, azaz távol gyermekektől, háziállatoktól és annak lehetőségétől, hogy lelökik. Annak érdekében, hogy az illat élénkségét felfrissítse, időnként egy száraz kendővel gyorsan tisztítsa meg a pálcikákat- így elkerülve a porszemek felgyülemlését az üveg alján- majd fordítsa meg őket.

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “L’Erbolario Írisz lakásillatosító 125ml”


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!