facebook_pixel

Ecover mosogatógép tabletta – classic 25 db

2 780 Ft

Növényi eredetű tenzidekkel ...

Az Ecover Classic Mosogatógép tabletta a cellulóz-tenzidek segítségével hatékonyan eltávolítja a makacs ételmaradványokat, az odaégett ételt és zsírt. ... Tovább

Válaszd ezt a terméket és 278 pontot írunk jóvá!

Ajándékba is adhatod ezt a terméket!

Ha másnak is szeretnél örömet okozni, ajándékkártya formájában megvásárolhatod ezt a terméket a részére.

Kattints ide a vásárláshoz!
Kategóriák: ,

Növényi eredetű tenzidekkel

Az Ecover Classic Mosogatógép tabletta a cellulóz-tenzidek segítségével hatékonyan eltávolítja a makacs ételmaradványokat, az odaégett ételt és zsírt.
A cellulóz-tenzidek Alacsony-Energiájú-Módszerrel megújuló nyersanyagokból, valamint mezőgazdasági hulladékokból, mint a szalma és a búzakorpa, az Ecover környezetbarát gyárában előállítottak. A mosogatógép tabletták foszfát mentesek, így rendkíbvül kíméletesek a vízhez (szennyvíz). Az összetevők növényi és ásványi alapúak, így vegánoknak is alkalmas a termék.

Jellemzői:

  • Erőteljes tisztítás, eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is
  • Feloldja a lerakódásokat és eltávolítja a zsírt
  • Csíkmentes, ragyogó edények
  • Frissítő citrus illat, növényi alapú
  • Minden összetevő biológiailag teljesen lebomló

Alkalmazás:
Távolítsa el a védőfóliát és tegye a tablettát a megfelelő rekeszbe, majd indítsa el a mosogatógépet a gyártó utasítása szerint. A tökéletes eredmény érdekében rendszeresen használjon Mosogatógép öblítőt vagy Regenerálósót.

Megjegyzés:
A következő anyagok nem alkalmasak mosogatógépbe: alumínium, kristály, ezüst, kézzel festett és antik porcelán, fa, műanyag. Ezen anyagok esetében az Ecover Kézi-mosogatószerei ajánlottak.

SODIUM CITRATE DIHYDRATE, SODIUM CARBONATE, SODIUM CARBONATE PEROXIDE, SODIUM HYDROGEN CARBONATE, SODIUM POLYASPARTATE, SODIUM SILICATE, TAED, BENTONITE, SORBITOL, ALKYL POLYGLUCOSIDE, SORBITAN SESQUIOCTANOATE, BRASSICA NAPUS SEED OIL, MAGNESIUM SULPHATE ANHYDROUS, GLYCERIN, PARFUM, SUBTILISIN, LIMONENE, SODIUM GLUCONATE, AMYLASE 5-15%: Oxygen-based bleaching agent. <5%: Non-ionic surfactants, Perfume (Limonene), Enzymes. Továbbá: Sodium citrate, Sodium carbonate, Polypeptide, Disodium disilicate, Sodium bicarbonate, Bleach activator, Bentonite, Sorbitol, Rapeseed oil, Magnesium sulfate, Glycerin, Sodium gluconate.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket: “Ecover mosogatógép tabletta – classic 25 db”


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!