facebook_pixel

Cleaneco üvegtisztító és általános tisztítószer pumpás 500 ml

880 Ft

5.00 out of 5

Alkalmas üveg, tükör és minden vízálló felület általános tisztítására. ...

Az üvegtisztításon túl ajánljuk fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott ... Tovább

Elfogyott

Cikkszám: 993096247962 Kategóriák: ,

Alkalmas üveg, tükör és minden vízálló felület általános tisztítására.

Az üvegtisztításon túl ajánljuk fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott parketta, laminált padló felmosásához. Az üvegtisztítás és felmosás eredményeképpen, a termék mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően a megtisztított felület magas fényű, vízlepergető és portaszító tulajdonságú lesz. Szórófejes.

Felhasználási javaslat:

Permetezzünk szórófejes palackunkból a tisztítandó felületre, de csak egy kicsit “1 maximum 2 fújás elegendő”, mivel a termékben található növényi alkohol hatékonyan és gazdaságosan távolítja el a  szennyeződéseket. Óvja környezetét és a kiürült szórófejes palackját ne dobja ki, hanem töltse után gazdaságosan a Cleaneco Üvegtisztító 1l-es utántöltőjével.

Felmosáshoz 5l vízhez adjunk 1-2 kupak tisztítószert.

Etanol <15%, vízoldható oldószer <5%, nem ionos felü­letaktív anyag <1%, illatanyag. Színező anyagot és tartósítószert nem tartalmaz!

1 értékelés a termékre: Cleaneco üvegtisztító és általános tisztítószer pumpás 500 ml


  1. Judit
    5 out of 5

    :

    Szépen letisztítja az ablakot, nincs erős szaga kifújáskor, a flakon pedig nagyon masszív, elég első alkalommal ezt megvenni, utána pedig a literes utántöltőt.

Mondd el a véleményed


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!