facebook_pixel

Aurora Candle – Citromfű & Gyömbér – Vintage illatgyertya

4 990 Ft

A Citromfű & Gyömbér egy olyan stimuláló és érzéki illat, mely az indiai citromfűnek köszönhetően egyszerre fűszeres, keleties, a gyömbérrel keverve pedig kifinomult és rejtélyes. ... Tovább

Válaszd ezt a terméket és 499 pontot írunk jóvá!

Ajándékba is adhatod ezt a terméket!

Ha másnak is szeretnél örömet okozni, ajándékkártya formájában megvásárolhatod ezt a terméket a részére.

Kattints ide a vásárláshoz!
Kategória:

A Citromfű & Gyömbér egy olyan stimuláló és érzéki illat, mely az indiai citromfűnek köszönhetően egyszerre fűszeres, keleties, a gyömbérrel keverve pedig kifinomult és rejtélyes. Ha szeretnéd átélni a keleti kultúra nyújtotta hangulatot, akkor a legjobb választás a Citromfű & Gyömbér illatgyertya.

Égési idő: kb. 30 óra

Illat intenzitás: 5/5

  • Vegán termék
  • Nem tesztelték állatokon
  • Paraffinmentes

Hogyan használd:

  • Minden meggyújtás előtt törd le a könnyen letörhető kanócot, hogy maximum 3-4 mm magas legyen, ezzel biztosíthatod az egyenletes illatfelszabadulást a megfelelő lángméretet és a szép látványt.
  • Ha túl hosszú a kanóc, a láng nagyobb lesz. Túl sok viasz olvad meg, így a későbbi meggyújtások alkalmával kevesebb illat szabadulhat fel.
  • Minden használat alkalmával legalább addig hagyd égni a gyertyát, amíg a viasz felolvad az üveg széléig.

Miért jobb a szójaviasz?

1. A gyertyák sokkal tovább égnek

A szójaviasznak alacsonyabb az olvadáspontja mint a paraffinnak, tehát nem lesz annyira forró, így lassabb égés megy végbe, aminek köszönhetően akár 40-50%-kal tovább ég a szójaviasz élménygyertya. Valamint pont a lassabb égés miatt több olvadt viasz van a láng körül aminek köszönhetően több finom illatolaj szabadulhat fel, erőteljesebb lesz az élménygyertya illata.

2. Tisztább égést tesz lehetővé

Ez nem csak annyit jelent, hogy nem füstöl, kormol a láng vagy szennyezi össze a falat mint a paraffin gyertyák, hanem mérgező anyagoktól mentes. A szójaviasz összehasonlítva a paraffin gyertyákkal, sokkal biztonságosabb, egészségesebb Neked és a környezetedben élők számára is a szójaviasz.

Miért jó a fa kanóc?

Az Aurora Candle Company gyertyáinak egyik különlegessége, hogy a szokványos pamut-papír helyett a kanócok juharfából készülnek.

Különlegessége a fa kanócnak, hogy égés közben finom ropogó hangot hallat és ezzel fokozza a gyertya élményét. A széles kanócnak köszönhetően jellegzetes háromszög alakú lánggal olvasztja fel a viaszt, aminek hatására sokkal hamarabb érezheted a finom illatokat, mint a pamut kanócos gyertyáknál.

A ropogó, sercegő hang ideális társ a pihenéshez, relaxáláshoz, vagy bármilyen énidő-tevékenységhez.

Amikor elfújod a gyertyát. a fa kanócnak köszönhetően sokkal kevesebb ideig füstöl mint a pamut kanócos gyertyák, így megőrzi a szoba kellemes illatát, égett szaggal nem szennyezi be.

A kanócot minden meggyújtás előtt le kell törni, kb olyan hosszúra mint az első meggyújtás előtt volt.

Miért kell letörni a fa kanócot?

Ha nincs letörve a kanóc, az égés nem lesz optimális, okozhat a szép háromszögű láng helyett nagyobbat, villódzót, füstölőt, vagy éppen okozhatja az ellenkezőjét, hogy a gyertya alig ég.

Hogyan kell letörni a kanócot? Nagyon egyszerű. Amit az ujjaddal könnyedén le bírsz törni annak le kell jönnie, amit nem bírsz letörni, annak nem is kell lejönnie. Itt érdemes megjegyezni, hogy a letört darabkákat távolítsátok el az üvegből, mert ha megolvad a viasz, könnyen elszínezheti azt.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket: “Aurora Candle – Citromfű & Gyömbér – Vintage illatgyertya”


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!