facebook_pixel

Aurora Candle – Angol rózsa – Vintage illatgyertya

4 490 Ft

Az Angol Rózsa egy kellemesen visszafogott elegáns illat. Az Angol Rózsa élménygyertya használata közben az eső utáni virágba boruló angliai rózsakertek lenyűgöző és lágy illatát élvezhetjük. ... Tovább

Válaszd ezt a terméket és 449 pontot írunk jóvá!

Ajándékba is adhatod ezt a terméket!

Ha másnak is szeretnél örömet okozni, ajándékkártya formájában megvásárolhatod ezt a terméket a részére.

Kattints ide a vásárláshoz!
Kategóriák: ,

Az Angol Rózsa egy kellemesen visszafogott elegáns illat. Az Angol Rózsa élménygyertya használata közben az eső utáni virágba boruló angliai rózsakertek lenyűgöző és lágy illatát élvezhetjük.

Égési idő: kb. 30 óra

Illat intenzitás: 4/5

  • Vegán termék
  • Nem tesztelték állatokon
  • Paraffinmentes

Hogyan használd:

  • Minden meggyújtás előtt törd le a könnyen letörhető kanócot, hogy maximum 3-4 mm magas legyen, ezzel biztosíthatod az egyenletes illatfelszabadulást a megfelelő lángméretet és a szép látványt.
  • Ha túl hosszú a kanóc, a láng nagyobb lesz. Túl sok viasz olvad meg, így a későbbi meggyújtások alkalmával kevesebb illat szabadulhat fel.
  • Minden használat alkalmával legalább addig hagyd égni a gyertyát, amíg a viasz felolvad az üveg széléig.

Miért jobb a szójaviasz?

1. A gyertyák sokkal tovább égnek

A szójaviasznak alacsonyabb az olvadáspontja mint a paraffinnak, tehát nem lesz annyira forró, így lassabb égés megy végbe, aminek köszönhetően akár 40-50%-kal tovább ég a szójaviasz élménygyertya. Valamint pont a lassabb égés miatt több olvadt viasz van a láng körül aminek köszönhetően több finom illatolaj szabadulhat fel, erőteljesebb lesz az élménygyertya illata.

2. Tisztább égést tesz lehetővé

Ez nem csak annyit jelent, hogy nem füstöl, kormol a láng vagy szennyezi össze a falat mint a paraffin gyertyák, hanem mérgező anyagoktól mentes. A szójaviasz összehasonlítva a paraffin gyertyákkal, sokkal biztonságosabb, egészségesebb Neked és a környezetedben élők számára is a szójaviasz.

Miért jó a fa kanóc?

Az Aurora Candle Company gyertyáinak egyik különlegessége, hogy a szokványos pamut-papír helyett a kanócok juharfából készülnek.

Különlegessége a fa kanócnak, hogy égés közben finom ropogó hangot hallat és ezzel fokozza a gyertya élményét. A széles kanócnak köszönhetően jellegzetes háromszög alakú lánggal olvasztja fel a viaszt, aminek hatására sokkal hamarabb érezheted a finom illatokat, mint a pamut kanócos gyertyáknál.

A ropogó, sercegő hang ideális társ a pihenéshez, relaxáláshoz, vagy bármilyen énidő-tevékenységhez.

Amikor elfújod a gyertyát. a fa kanócnak köszönhetően sokkal kevesebb ideig füstöl mint a pamut kanócos gyertyák, így megőrzi a szoba kellemes illatát, égett szaggal nem szennyezi be.

A kanócot minden meggyújtás előtt le kell törni, kb olyan hosszúra mint az első meggyújtás előtt volt.

Miért kell letörni a fa kanócot?

Ha nincs letörve a kanóc, az égés nem lesz optimális, okozhat a szép háromszögű láng helyett nagyobbat, villódzót, füstölőt, vagy éppen okozhatja az ellenkezőjét, hogy a gyertya alig ég.

Hogyan kell letörni a kanócot? Nagyon egyszerű. Amit az ujjaddal könnyedén le bírsz törni annak le kell jönnie, amit nem bírsz letörni, annak nem is kell lejönnie. Itt érdemes megjegyezni, hogy a letört darabkákat távolítsátok el az üvegből, mert ha megolvad a viasz, könnyen elszínezheti azt.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket: “Aurora Candle – Angol rózsa – Vintage illatgyertya”


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!