Az illatok mint emlékkönyvek – L’Erbolario 2 + 1 akció

“Szívünkbe láthatatlan papíron, olvashatatlan tintával kerülnek fel
az örökkön emlékezetes pillanatok.”

Az emlékezetünk akár csak egy fényképezőgép, vakujának villanásával egy belső filmszalagra nyomja negatívját és később hívja elő egy-egy illat akár a számunkra kedves képeket. Ebben a fotóalbumban lapozgatunk most a L’Erbolario illatok segítségével.

Első lapon a Rét királynői illatának lenyomata. A bennünk élő gyermek képe aki nyaranta a réti virágokat összeszedve nehéz könyvek közé préseli és gyönyörködik benne. Máig őrzi a könyv is a kellemes nyári virágokat, és eszünkbe jut a sok kaland.

Mindezt egy igazi virágos illat juttatja eszünkbe. Ez a megnyugtató illatvilág a természet ébredésének lágy illatait idézi. A parfümben a mezei virágok ártatlan illatvilága keveredik a könnyű erdei illatokkal, így felfedve az egyszerűség végtelen szépségét.

 

A virágok amúgy is tökéletes fogódzkodók az életben, az emlékekben, hiszen mindenkinek van kedvenc virága, a szeretteink kedvencei örökösen eszünkbe juttatják a közös szép emlékeket és az értékes együtt töltött időt.

Nagymamám kertje tele volt  rózsabokrokkal, amik akkor hatalmasnak tűntek, ahogy a ház fala mellett kúsztak fel és igazi mesebeli világgá alakult át a kert. A L’Erbolario 3 Rózsa illata pont ezt juttatja eszembe, és igazi visszafogott hercegnői illata magával ragadott és felkutatta ezt a kedves emléket. 🙂

A L’Erbolario Irisz illata a legnőiesebb, ezért a csajos esték emlékét idézi, mikor egy kedves kis kerthelyiségben összegyűlnek a barátnők egy kora esti borozgatáshoz. Figyelemfelkeltő és mégis visszafogott, az illat is és a társaság is. 🙂

A L’Erbolario Hortenzia maga tisztaság, a megnyugvás, minden ilyen pillanat egy számunkra kedves emberrel eszembe jut, mikor elterül az ember egy pokrócon a természetben és csak nézi az égboltot.

Van egy késő tavaszi – nyári illat, amely mindig is a legkedvesebb nyári családi utazások illata volt a L’Erbolario Primaverde. A feltétlen szeretet, mosolyok, mulatságok együtt a családdal.

Idézd fel te is a szép emlékeid, találd meg azt az illatot amely rólad szól, melyből a te történeted olvasható ki. 🙂 Most augusztus 1.- szeptember 2. között 2 + 1 akció keretén belül kedvezményesen juthatsz hozzá kedvenceidhez. Válassz 3 L’Erbolario terméket és a legkisebb értékűt ajándékba adjuk! 🙂

A kedvezmény üzletünkben és webáruházunkban is egyaránt érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze!

Feltöltötte: Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.